Top 5 hoteluri de lux

Sambata, 09 Iulie 2011, ora 10:53
3086 citiri
Top 5 hoteluri de lux

Industria hoteliera internationala nu pare sa tina cont prea mult de actualul context economic si de recesiune. Dimpotriva, noi hoteluri se deschid in continuare, peste tot in lume, iar unele dintre aceste unitati hoteliere sunt chiar o "momeala" pentru celebritati. Businessinsder a selectat cinci hoteluri inedite, unde ai sanse mari sa te intalnesti cu un VIP daca iti planifici vacanta in zona.

W Londra

Conform traditiei, fiecare unitate W se deschide cu fast si se inaugureaza cu multa publicitate. Lantul londonez face rabat de la aceasta regula, stabilind o noua performanta. Hotelul si-a deschis portile la miezul noptii, duminica, si a gazduit, imediat, un eveniment monden.

La acesta au participat colin Firth, Emma Watson, Lily Cole si Paul McCartney. Tinand cont de numarul mare de vedete interesate de hotel si de locatia privilegiata, din centrul Leicester Square, unde au loc cele mai multe premiere cinematografice, este un loc perfect unde sa te cazezi in Londra.

Ohla, Barcelona

Hotelul Ohla, din Barcelona, s-a deschis recent si trebuie sa faca fata unei concurente acerbe. Cel mai trendy oras al Spaniei, asa cum il considera Businessinsider, detine foarte multe unitati hoteliere care ar putea ridica probleme oricarui "nou venit" in industria hoteliera.

Cu toate acestea, fatada plina de camere TV si piscina de pe acoperis, principalele atuu-uri ale hotelului Ohla arata foarte promitator. Aflat intr-o locatie minunata, intr-un complex pe Via Laietana, la doar cateva minute de mers pe jos de catedrala si de cartierul gotic.

Edition, Istanbul

Hotelul Edition, deschis recent in Istanbul reprezinta un joint-venture intre Marriott si omul de afaceri Ian Schrager.

Criticii dar si turistii sunt pur si simplu "innebuniti" dupa hotel, titreaza publicatia americana. Nu intamplator, intrucat in loc de camere exista "mansardele clientilor", iar in hol a fost amplasat un acvariu de 15 metri si un "avanpost" al luxosului restaurant Cipriani.

Cosmpolitan, Las Vegas

Deschiderea acestui hotel a fost facuta pe 15 decembrie, anul trecut, in urma unui eveniment marca Brandon Flowers, la care au participat multe vedete locale. In noaptea de Anul Nou, hotelul a fost gazda unui spectacol sustinut de Jay Z si Coldplay.

Printre spectatori s-au numarat Cameron Diaz, Beyonce, John Mayer, Kanye West, Kirsten Dunst si Rihanna.

Chiar daca nu ar fi atat de vizitat de celebritati, cazinoul din incinta atrage suficient de multi turisti. Acestia mai pot vedea o serie de buticuri cochete, cu preturi pe masura si pot face o vizita la celebrul bar, renumit pentru candelabrul cu doua milioane de cristale.

Mondrian, New York

Hotelul Mondrian, din metropola americana se va deschide, in sfarsit, dupa mai multe amanari, la sfarsitul acestei luni. Pentru inaugurarea oficiala pregateste o gradina in aer liber, cu multi copaci, canapele confortabile si ...paturi.

Sam Talbott, unul dintre bucatarii de top, se va ocupa de restaurant, iar camerele vor fi dotate cu iPad-uri si cu o vedere "neobstructionata" asupra Manhattanului.

Desi i-a dezamagit pe turisti cu mai multe amanari ale momentului inaugural, in cele din urma, isi va deschide portile pentru ei. 

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#hotel, #hotel lux, #turisti, #vacanta, #top hotel , #Hoteluri