Servicii "calduroase", la Hotelul de Gheata din Balea

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 17:39
2459 citiri
Servicii "calduroase", la Hotelul de Gheata din Balea

Hotelurile de gheata au devenit din ce in ce mai populare, numerosi turisti fiind atrasi de excentricitatea constructiei, de ideea in sine sau din pura curiozitate. Din 2006, la Balea Lac se construieste in fiecare an un hotel de gheata autohton, care promite turistilor sa le ofere momente unice, servicii ospitaliere la temperaturi joase si o serie de surprize care se le imbunatateasca experienta concediului.

Programul de functionare al Ice Hotel incepe la ora 9, cand oaspetii pot servi un cocktail in celebrele pahare de gheata. Taxa de acces va fi de 8 lei pentru adulti si 4 lei pentru copii. Turistii pot savura bauturile in recipientele inghetate pana la ora 17, moment in care obiectivul va functiona ca restaurant.

Cei care doresc sa serveasca cina aici vor fi intampinati cu un welcome cocktail, dupa care vor servi un meniu special, compus din patru feluri de mancare.

Pentru un plus de autenticitate, in incinta restaurantului, aperitivul si desertul vor fi servite pe farfurii de gheata, alaturi de vinul ICE Wine, o editie limitata special pentru Ice Hotel Romania.

Meniul costa 250,00 lei de persoana iar organizatorii promit o experienta culinara deosebita.

Timp de patru ore, in intervalul orar 20.00- 24.00 - Ice Hotel devine club de noapte.

DJ renumiti vor asigura o ambianta muzicala de calitate si alaturi de diferiti barmani, pregatiti pentru a prepara cele mai sofisticate bauturi, vor "incalzi" atmosfera la cele mai inalte cote din Romania.

Dupa miezul noptii si pana la ora 8 dimineata, Ice Hotel functioneaza in regim hotelier.

Cei care au rezervat camere in aceasta locatie isi vor gasi linistea si se vor putea odihni "la rece".

Primul hotel de acest gen a fost ridicat in satul suedez Jukkasjarvi, la 200 km de Cercul Arctic. Initial, era destinat gazduirii unei expozitii, dar in momentul in care un grup de turisti straini au decis ca vor sa innopteze in igluul urias, organizatorii s-au razgandit si si-au dat seama de potentialul imens al unui hotel construit din blocuri masive de gheata.

Ideea a fost curand preluata si de alte state.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#servicii, #turisti, #hotel, #gheata, #ice, #hotel, #balea , #Hoteluri