Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se lanseaza prima publicatie destinata exclusiv turistilor de pe Valea Prahovei

Se lanseaza prima publicatie destinata exclusiv turistilor de pe Valea Prahovei

Primul numar al saptamanalului gratuit Weekender.ro, ce se doreste a fi o publicatie de sfarsit de saptamana pentru cele cateva zeci de mii de turisti care merg in statiunile de pe Valea Prahovei, se lanseaza la acest sfarsit de saptamana, sub sloganul "Saptamanal cu tine", informeaza un comunicat remis astazi.

Publicatia este destinata in special celor cateva zeci de mii de turisti care merg in statiunile de pe Valea Prahovei, cea mai populara destinatie turistica montana din Romania.

Continutul editorial este axat pe informatii turistice, dar cuprinde, totodata, stiri despre realitatea locala si nationala, ca si articole utilitare si de divertisment, abordand cu umor si ironie problematica vietii cotidiene din Romania, "tara tuturor posibilitatilor".

In primul numar gasiti informatii despre situatia actuala a turismului prahovean, ponturi pentru masini la mana a doua, despre prima de asigurare, noile tendinte in materie de divertisment si destinatii turistice din afara, si multe altele.

Publicatia se difuzeaza regional (la iesirea din Bucuresti spre Valea Prahovei si principalele localitati de pe Valea Prahovei), prin promoteri: pe partiile de schi, in restaurante, cabane, puncte de popas, etc. in fiecare vineri seara; publicatia este disponibila si in anumite hoteluri de 3 si 4 stele.

Weekender.ro se distribuie gratuit si are un tiraj de debut de 10 000 exemplare. Cei interesati se pot abona gratuit, achitand doar taxele postale de expeditie. Formatul este tabloid; 16 pagini; policromie. Weekender se adreseaza persoanelor active, dinamice, cu independenta financiara, cu venituri peste media veniturilor populatiei, studii medii si superioare; articolele pot fi citite si pe site-ul www.weekender.ro.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 975 ori