Revelion de fite la hotelurile din Bucuresti

Vineri, 18 Noiembrie 2005, ora 02:46
2655 citiri

Cei care vor sa isi petreaca noaptea dintre ani in Bucuresti, intr-un cadru elegant, pot alege petrecerile de la restaurantele marilor hoteluri, unde organizatorii s-au intrecut in alegerea unor meniuri cat mai sofisticate si a unor programe cat mai atractive.Hotel Intercontinental organizeaza trei petreceri tematice. Prima, A"Black&WhiteA" va avea loc la etajul 21 al hotelului si costa 650 RON de persoana. Petrecerea din Sala Ronda isi propune sa creeze atmosfera celor 1001 de nopti, fiind invitate si dansatoare din buric. Pretul la aceasta petrecere este de 595 RON de persoana. La Sala Florentina se va reproduce atmosfera eleganta a Carnavalului de la Venetia, la 595 Ron de persoana.

Invitatii vor fi intampinati cu un Cocktail, la care se vor servi sampanie, tarte cu icre de Manciuria si branza Roquefort. Va urma un bufet deschis cu somon, stiuca, pastrama de vanat si diferite feluri de salata. La masa, se vor servi sase feluri de mancare. Petrecerea se va incheia dimineata, cu ciorba de potroace si sarmale. Bautura va fi pentru toate gusturile si este inclusa in pret.

Pentru distractia invitatilor au fost invitati Pepe, Mandinga, Class, Alexandra Ungureanu & Crash, precum si un DJ profesionist. Organizatorii au pregatit si o tombola cu premii: un sfarsit de saptamana la un hotel Intercontinental din Europa, o cina de patru persoane la Madrigal si un abonament de 3 luni la sala de fitness.

Crown Plaza pregateste o petrecere la Crown Ballroom cu 580 RON de persoana si la Primavera A- 500 RON. Programul artistic va fi sustinut de Luminita Anghel, Analia Selis, pianist, DJ si dans de cabaret. Meniul include: medalion de somon ornat cu grepfruit roz, platou asortat cu peste afumat, pate de gasca cu aspic de fructe de padure, diferite sortimente de salata, mancare calda si desert rafinat. La braseria restaurantului, A"biletulA" de Revelion costa 400 RON. Meniul va fi la fel de bogat, iar muzica va fi aleasa de un DJ.

Howard Johnson organizeaza doua petreceri pentru seara dintre ani: in sala Iridium si in sala Platinium. In prima va fi organizat un bufet deschis cu specialitati din peste si fructe de mare cu pretul de 700 RON. Sala Platinium va gazdui o petrecere la care se vor servi patru randuri de mancare din bucataria traditionala romaneasca si internationala, costul fiind de 550 RON. Organizatorii au invitat formatii care sa intretina atmosfera: Sfinx Experience, Mara&Given, dar pregatesc si multe surprize.

La Lido, petrecerea de Revelion costa 500 RON de persoana. Va fi un bufet deschis de tipul A"All you can eatA", cu mancaruri reci si calde, printre care: caviar, sushi, muschi de vita brazilian, tulip de ciocolata. Vor fi invitati cantareti de muzica populara si usoara, magicieni si grupuri de umor.

Hotel Residence organizeaza o masa festiva, cu cinci servicii si bar deschis. Printre specialitatile din meniu este inclusa si A"salata caseiA", cu somon, proscuito si creveti, precum si peste in foietaj frantuzesc, ficat de gasca, inghetata de lamaie, iceberg. Invitatii vor primi un grup de colindatori, vor dansa pe muzica pregatita de un DJ profesionist. Organizatorii mai pregatesc multe alte surprize, iar pretul este de 310 RON de persoana.

Hotel Confort ofera pentru seara dintre ani un meniu bogat si un program artistic variat, la pretul de 290 RON de persoana. Bar de salate, gustari reci si calde, deserturi si bauturi la discretie alcatuiesc meniul serii. Va fi organizat un concurs de dans si o tombola cu premii: un sfarsit de saptamana in Poiana Brasov, un abonament la Waterpark, o cina romantica pentru doua persoane si alte surprize. Invitatii vor primi, dupa miezul noptii, grup de uratori si colindatori.

Gandul

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...