Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 300 de firme din 20 de tari la Targul de Turism al Romaniei, in perioada 29 martie-1 aprilie

Peste 300 de firme din 20 de tari la Targul de Turism al Romaniei, in perioada 29 martie-1 aprilie

Targul de Turism al Romaniei, care se va desfasura intre 29 martie si 1 aprilie la Romexpo, va avea ca participanti peste 300 de firme, printre care agentii de turism, hoteluri, pensiuni, prestatori de servicii de transport, servicii financiare si asigurari, potrivit Romexpo.


Fata de editia precedenta, suprafata totala de expunere a targului a crescut cu 15%, ajungand la 11.000 de metri patrati, in principal ca urmare a majorarii numarului de participanti din strainatate.

Targul de Turism al Romaniei va fi structurat pe trei sectiuni. Sectiunea comerciala, care va acoperi trei pavilioane, include agentii de turism si turoperatori, sectiunea internationala, amplasata intr-un singur pavilion, va gazdui companiile straine, in timp ce sectiunea de turism intern va cuprinde hoteluri, pensiuni, si reprezentanti ai turismului balnear si rural, dar si institutii de turism din Romania. De asemenea, targul va gazdui si Salonul National de Fotografie Turistica.

Potrivit Romexpo, la editia precedenta a targului s-au inregistrat peste 30.000 de vizitatori.

In premiera, Targul de Turism se va desfasura in paralel cu Targul International de Bunuri de Larg Consum - TIBCO si cu Salonul de Sport si Agrement.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 795 ori