Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Orange lanseaza ghiduri pentru utilizatorii telefoniei mobile

Orange lanseaza ghiduri pentru utilizatorii telefoniei mobile
Orange a lansat doua servicii cu ajutorul carora clientii se pot orienta si pot gasi puncte de interes din diverse domenii utilizand telefonul mobil.Serviciile Ghidul zonei si Ghidul general sunt disponibile in orasele Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Poiana Brasov, Targu Mures, Timisoara si de-a lungul principalelor drumuri nationale si europene.
De cele doua servicii pot beneficia atat abonatii Orange cat si utilizatorii PrePay.
Clientii care activeaza serviciul Ghidul Zonei si intra pe wap in Orange World pot primi informatii despre zona in care se afla si pot gasi cele mai apropiate cluburi, restaurante, agentii loto, banci, bancomate, cinematografe, hoteluri, sali de sport.

Acestia au posibilitatea de a afla informatii detaliate referitoare la punctul de interes ales si, in functie de telefonul utilizat, pot obtine harta, adresa, numarul de telefon, programul de lucru si distanta aproximativa fata de locul in care se afla.

Pentru consultarea listei punctelor de interes din vecinatate, tarifarea se face doar pentru traficul wap, in functie de pachetul de date activat si de tehnologia folosita la conectare: CSD sau GPRS/EDGE.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 824 ori