Nelu Iordache: afaceri mai mari cu 34% la firma de taxi aerian

Miercuri, 07 Aprilie 2010, ora 15:15
2765 citiri
Nelu Iordache: afaceri mai mari cu 34% la firma de taxi aerian

Compania de taxi aerian Direct Aero Services, controlata de omul de afaceri Nelu Iordache, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 535.784.127 lei, in crestere cu 34% fata de anul anterior, estimand pentru acest an un business mai mare cu 40%, relateaza NewsIn.

"Compania a avut in 2009 afaceri de 535.784.127 lei, iar in 2008 de 399.624.900 lei. Prin marirea flotei, estimam pentru anul 2010 o crestere a cifrei de afaceri cu 40%", a declarat pentru Agentia NewsIn directorul de marketing al companiei, Luminita Ivanici.

Direct Aero Services are in dotare cinci aeronave disponibile pentru transportul aerian privat, dintre care un avion de lux Jet Bimotor Cessna Citation Mustang (capacitate 4 locuri). Avionul de lux, de tipul Jet Bimotor Cessna Citation Mustang, s-a adaugat flotei Direct Aero Services ca urmare a cererii din partea unor clienti pentru servicii de transport privat.

"Compania isi extinde in continuare flota datorita unui contract semnat cu Cessna Textron pentru achizitionarea a inca doua aeronave Jet Bimotor Cessna Citation Mustang, data estimata de intrare in posesie pana la sfarsitului anului 2010. De asemenea, se intentioneaza achizitia unui avion de o clasa mai mare, Cessna Citation Sovereign, cu noua locuri.

In continuare, Direct Aero Services planuieste sa largeasca flota de avioane SAAB 340 (33 pasageri, viteza de croaziera max. 523 km/h), pana la un numar preconizat de opt avioane pana la sfarsitul anului 2011", a precizat Ivanici.

Direct Aero Services a fost infiintata in anul 2007 si efectueza curse "charter" VIP si taxi aerian cu aeronava si echipajul la dispozitia clientului pentru o perioada variata pe timp de o zi, doua sau mai multe (serviciul de taxi aerian este destinat in primul rand oamenilor de afaceri), zboruri de agrement si fotogrametrie, transporturi urgente cu elicopterul (transport raniti sau bolnavi) si zboruri de supraveghere sau filmari.

"Pentru 2010, compania si-a propus consolidarea afacerilor deja existente si dezvoltarea acestora prin extinderea punctelor de lucru, precum si dezvoltarea diviziei Vending a Direct Aero Services. Un alt obiectiv este dezvoltarea diviziei de hoteluri si restaurante care vin in sprijinul clientilor companiei prezenti pe aeroporturile din Bucuresti Baneasa, Bacau, Sibiu si Suceava.

Avand in vedere ca flota de aeronave este in continua dezvoltare prin achizitionarea de aeronave noi, Direct Aero Services se astepta la o crestere de 40% in anul 2010", a adaugat directorul de marketing. 

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#afaceri, # firma, # business, # flota , #Hoteluri