Miliardarii se rasfata si in concediu. Vezi cele mai tari cabane

Miercuri, 10 August 2011, ora 18:50
4382 citiri
Miliardarii se rasfata si in concediu. Vezi cele mai tari cabane

Miliardarii cauta luxul si in vacanta, indiferent ca aleg hoteluri de cinci stele in cele mai tari statiuni turistice sau cabana de lux, in zone pitoresti.

Cabana din Twinsburg, Ohio, are o arhitectura contemporana, din lemn de cedru si a fost construita in 2002. De atunci, a suferit mai multe modificari ale decorului.

Printre facilitatile recent introduse  se numara un acvariu spectaculos, o masa de biliard amplasata pe un podium si o bucatarie cu corpuri finisate cu detalii din cupru.

In plus, cabana mai are si o camera dedicata activitatilor recreative si o sala de forta.

Punctele de interes ale gradinii sunt un cuptor din caramida, montat pe terasa si un complicat aranjament cu o cascada si cariera de piatra. Cabana are 4 dormitoare si 5 bai, iar pretul estimat se ridica la 1,495.000 de milioane de euro.

Construita strict pentru pasionatii de echitatie, aceasta proprietate din Parks, Arizona, a fost amplasata intr-o regiune muntoasa si are toate facilitatile necesare, de la grajd si hambar pana la garduri.

Una dintre cele mai inedite dotari ale cabanei consta in cusca incalzita a cainelui de paza. Panorama pe care o pot vedea cei cazati aici include piscurile montane San Francisco.

In Parks, Arizona, nu mai exista foarte multi locuitori, numarul acestora ajungand pana la 1.200 in 2007, in asa fel incat te poti bucura si de intimitate.

Cabana are patru dormitoare matrimoniale, fiecare dotat cu propria sa baie si cu  sistem de incalzire montat in podea. In total, resedinta are 6 dormitoare si 5 bai si costa nu mai putin de 1,795 milioane de dolari.

Aceasta cabana, alintata sub denumirea de Moblo, se afla intr-un peisaj extrem de pitoresc, din regiunea Lacului Charlevoix, din Michigan.

Construita integral din lemn de pin rosu, resedinta se afla la mai putin de trei kilometri de lacul Michigan, dar se afla extrem de aproape de lacul privat Charlevoix.

Cu o arhitectura traditionala, cabana ofera un ameste de vechi si nou, cu seminee interioare, o bucatarie complet mobilata si candelabre impozante.

Multimea de ferestre asigura luminozitate, dar in acelasi timp panorame superbe. In total, casa costa 2,5 milioane de dolari.

Cabana din regiunea Crested Butte, din Colorado, un oras ocupat preponderent de minieri, a fost construita in urma cu doar sase ani, ceea ce o face sa fie considerata, de catre specialisti, o proprietate “destul de tanara”.

Dotata cu 7 dormitoare, 9 bai si cu bucatarie moderna, cabana poate fi cumparata pentru 4,750.000 de dolari. Accesoriile moderne sunt echilibrate de grinzile de lemn, care amintesc de structurile traditionale.

Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Tehnologia informației și comunicațiilor a adus în 2021 economiei românești valoare adaugată sub media europeană
Valoarea adăugată a sectorului tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) al UE a fost în 2021 echivalentă cu 5,5% din valoarea adăugată brută a economiei europene. România s-a...
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
#miliardari, #vacanta, #cabana lux, #turisti , #Hoteluri