Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MDRT restructurat, 10 posturi desfiintate

MDRT restructurat, 10 posturi desfiintate

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de miercuri, Hotararea pentru restructurarea si reorganizarea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), prin care au fost restructurate si desfiintate 10 posturi aferente cabinetelor secretarilor de stat, a anuntat joi MDRT, potrivit NewsIn.

Prin Hotararea aprobata, a fost modificata anexa nr. 1 la Hotararea Guvernului nr. 1631/2009 privind structura organizatorica a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Totodata, prin acest act au fost restructurate si desfiintate 10 posturi aferente cabinetelor secretarilor de stat, posturi care se adauga celor 158 restructurate in luna mai a acestui an.

Astfel, atributiile ministerului au fost completate prin indeplinirea rolului de autoritate nationala responsabila cu elaborarea, coordonarea si implementarea programului pentru definirea si promovarea brandului turistic national si acordarea avizului tehnic de specialitate pentru programele de formare profesionala aferente profesiilor/ocupatiilor din sectorul turism, hoteluri, restaurante, pentru care exista cerinte speciale la organizarea pregatirii profesionale.

De asemenea, la nivelul ministerului, a fost infiintata Directia Generala Turistica, care va gestiona domeniul turismului in integralitatea sa (investitii, promovare, autorizare, control, privatizare si post-privatizare).Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1591 ori
Citeste mai multe despremdrt restructurari posturi desfiintate