Hotelurile vedetelor: Cum le merg afacerile

Sambata, 25 August 2012, ora 12:53
2139 citiri
Hotelurile vedetelor: Cum le merg afacerile

Celebritatile sunt obisnuite sa fie cazate la cele mai exclusiviste hoteluri, unde serviciile sunt aproape ireprosabile. In plus, pentru ca in fiecare an vedetele calatoresc foarte mult, au invatat sa faca distinctia dintre un hotel bun si unul mai slab. Acest lucru conteaza, mai ales daca se decid sa isi deschida propriul hotel.

Robert De Niro, Clint Eastwood sau Gloria Estefan sunt doar cateva dintre celebritatile care s-au hotarat sa investeasca in propriile lor hoteluri. Cum era de asteptat, unitatile hoteliere au devenit atractii turistice in sine, arata Business Insider.

Hotelul lui Clint Eastwood

Clint Eastwood, pe vremuri primar al orasului Carmel, a cumparat o ferma in acest oras pe care a transformat-o intr-un luxos hotel, cu 32 de camere. Denumirea locatiei, respectiv "Mission" (Misiunea) se datoreaza faptului ca autoritatile din Carmel voiau sa demoleze ferma. Clint Eastwood a preferat sa schimbe acest lucru, motiv pentru care si-a asumat "o misiune", potrivit declaratiilor sale.

Hotelul lui Robert De Niro

Robert De Niro a preferat sa investeasca in hotelul Greenwich, din New York, amplasat intr-o fosta zona industriala. Cartierul era unul cu o reputatie proasta si abandonata, dar in prezent, multumita investitiei consistente facute de starul american, si-a recapatat faima. Hotelul, cu 88 de camere, are un design japonez, iar piesa de rezistenta este SPA-ul nipon, inconjurat de pereti facuti din bambus vechi de 250 de ani.

Hotelul lui Gloria Estefan

Gloria Estefan impreuna cu sotul ei Emilio a deschis Costa d'Este, un hotel impozant in Florida, cu 98 de camere. Piscina, accesul direct la plaja si restaurantul cubanez din cadrul incintei sunt dor cateva dintre caracteristicile hotelului deschis de cantareata latino.

Hotelul lui Bob Marley

Legenda lui Bob Marley continua si prin hotelul deschis in urma cu 16 ani. Familia cantaretului de muzica reggae a mentinut afacerea iar acum Nassau, hotelul din Bahamas, aminteste turistilor de Bob Marley.

Cladirea este una mai degraba intima, avand in vedere ca nu sunt decat 16 camere, dar dotarile si spatiul generos al incaperilor o fac una luxoasa. In incinta mai exista un bar, un restaurant gourmet cu specific caribian si foarte multe obiecte de artizanat din Africa.

Hotelul lui Francis Ford Coppola

Francis Ford Coppola a vizitat, in 1980, Belize si s-a indragostit de locatie. La putin timp, a cumparat Blancaneaux din Muntii Maya. In 1993 a transformat ansamblul de colibe intr-un resort de lux, pastrand totusi aspectul rustic al acestor, doar la exterior. In Interior, dotarile sunt de ultima generatie, iar privelistea si faptul ca oaspetii pot admira oricand cascadele sunt doar bonusuri.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#hoteluri, #hotel vedete, #hotel robert de niro, #hotel clint eastwood , #Hoteluri