Hoteluri de lux pentru calatoria ta de afaceri. Vezi unde poti sta in Bucuresti

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
4536 citiri
Hoteluri de lux pentru calatoria ta de afaceri. Vezi unde poti sta in Bucuresti

Calatoriile de afaceri sunt un bun prilej de a vizita Capitala. Daca esti o fire boema, Business24 iti recomanda hotelurile de cinci stele, cu parfum de traditie, lux si istorie.

Iata 3 hoteluri din Bucuresti care pastreaza inca "mirosul" vremurilor de altadata:

Grand Hotel Continental

Construit la sfarsitul secolului XIX, hotelul este un veritabil monument de arhitectura. De aproape 150 de ani, cladirea este renumita pentru eleganta sa si pentru decorul in care se imbina facilitatile moderne cu stilul clasic al cladirii.

Dupa o intalnire de afaceri, te poti retrage in lumea "veche" a Bucurestiului de altadata. Mobilat cu piese clasice din mahon aduse de la targuri de antichitati din Italia si case de licitatii din Viena, hotelul iti ofera privelistea luxului din perioada interbelica.

Oferta de primavara a hotelului este de 140 de euro pe noapte, tariful pe camera single, cu mic dejun inclus si acces gratuit la spa.

Carol Parc Hotel

Micul hotel boutique de 5 stele gazduieste doar 17 camere si apartamente, insa fiecare se mandreste cu propriul design. Hotelul a fost numit cel de-al doilea hotel de lux din Europa de Est, inclus in "Conde Nast Hot List: the 130 best hotels in the world."

Cu siguranta vei aprecia eleganta si istoria hotelului, aceasta zona fiind in trecut locul de intalnire a elitei sociale a orasului. Cladirea a fost construita de unul din apropiatii regelui Carol I, de aceea numeroase personalitati ale vremii se intalneau in acest hotel pentru cine rafinate si evenimente mondene.

Daca te hotarasti sa ramai mai multe zile in oras, iti poti invitati partenerii de afaceri la o cina luxoasa in restaurantul hotelului. Plin de istorie, hotelul isi pastreaza inca parfumul de altadata.

Preturile pornesc de la 120 de euro/noapte si pot ajunge chiar si la 900 de euro pe noapte in cazul in care te hotarasti sa inchirieze un apartament "regal".

Hotel Residence Arc de Triomphe

Situat in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, hotelul de 4 stele pastreaza parfumul unei elegante rafinate, fiind amplasat intr-o cladire ce apartine patrimoniului arhitectural, placata cu acelasi fel de piatra ca si Arcul de Triumf.

Odata ajuns in Capitala pentru o intalnire de business, hotelul isi deschide portile pentru a te invita sa te relaxezi in una din cele 35 de camere decorate cu stil, cu mobilier din lemn masiv de cires sau nuc, marmura de Carrara, lemn pretios, obiecte de arta.

Cladirea este amplasata in aproprierea principalelor atractii ale orasului- parcuri, muzee, restaurante, dar si centre de afaceri.

Pretul de cazare pe noapte porneste de la 80 de euro pentru o camera standard si poate ajunge la 120-150 de euro pentru o camera business.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#hoteluri lux Bucuresti, #hoteluri cinci stele Bucuresti, #Grand Hotel Continental Bucuresti, #hotel istoric , #Hoteluri