Hoteluri cu parfum de femeie

Marti, 24 Februarie 2009, ora 09:04
4820 citiri
Hoteluri cu parfum de femeie

Tot mai multe femei incep sa calatoreasca singure fie in interes de serviciu fie pentru simpla placere. Astfel, managerii marilor hoteluri din lume s-au gandit la preferintele doamnelor, dedicandu-le exclusiv servicii, uneori etaje intregi.


1. The Premier Hotel- New York


Sapte camere din cele 125 ale faimosului hotel din Times Square sunt rezervate doar femeilor.Camerele speciale vin la pachet cu anumite placeri special destinate femeilor: exfolieri ale corpului si bai cu sare, placa de par, ondulator, reviste de femei, o rogojina de yoga si acces la o sectiune privata unde pot servi in liniste micul dejun.


Doamnele venite in grupuri isi pot rezerva un etaj intreg. Rezervarile pot fi facute  pe Millenniumhotels.com. In cazul in care va hotarati sa rezervati o camera online cu 14 zile inainte, hotelul va face o reduce de 15 % .






2. Crowne Plaza- Washington D.C., Bloomington, Minn., Milwaukee, Wis.

Hotelurile Crowne Plaze au etaje special amenajate  cu diferite facilitati pentru doamnele venite in vizita. Cel din Washington ofera un serviciu de securitate special pentru doamnele ce vor sa se simta in siguranta, chiar si in vacanta.

Daca alegeti Bloomington, veti avea parte de oglinzi speciale pentru machiaj si reviste pentru femei.

Doriti sa mergeti in Milwaukee?Atunci alegeti Crowne Plaza si veti avea  parte de flori proaspete in camera care sa va inveseleasca atmosfera si diferite delicatese, dupa gusturi.

 La Bloomington si Milwaukee trebuie sa platiti 30$ in plus pentru rasfat. Pentru rezervari, intrati pe Crowneplaza.com.



3. Ellis Hotel- Atlanta


Acest hotel de tip butic din Atlanta ofera femeilor atat securitate cat si anumite produse de ingrijire: placile de intins parul, ondulatoarele, aparate de fitness.Mai mult, pentru orice femeie rafatata,  hotelul le pune la dispozitie lenjeria Spanx ce  remodeleaza formele. Daca va surade idea, aflati mai multe pe ellishotel.com.

 





4. Naumi Hotel- Singapore


Daca ajungeti in Singapore, nu ezitati sa mergeti la Naumi, unde va puteti caza la etajul destinat femeilor.


Cele cinci etaje destinate femeilor au personal feminin,fiind securizate de  un geam special. Bonusurile oferite in camera sunt: demachiant, o rogojina de yoga, reviste pentru femei, produse aromatherapy. De asemenea, peretii camerei sunt inflorati pentru a va aduce  bunadispozitie.




Jumeirah Emirates Towers- Dubai


Jumeirah in parteneriat cu Chopard, o companie de lux cunoscuta pentru ceasurile sale, a creat un etaj special destinat femeilor. Invitatele sunt tratate cu flori proaspete, arome diferite, lenjerie din satin, produse de baie si un kimono Jacquard.


Mai mult, femeile impatimite dupa cosmetice vor avea parte de un frigider plin de cosmetice si produse de baie Chopard si nelipsita rogojina de yoga.






Hotelul Baglioni- Londra

Cu toate ca Baglioni nu are un etaj special amenajat pentru femei, doamnele ce calatoresc singure sau doar cu copii pot cere “programul de calatorie pentru femei”, ce le ofera din oficiu o “doamna majordom”.


De asemenea, hotelul le pune la dispozitie doamnelor un Maserati pentru scurte plimbari prin oras, cea mai buna masa la restaurantul Brunello si o cutie de frumusete Laura Elos ce contine scrub facial si crema revigoranta.

Nici copii nu vor duce lipsa de cadouri. In cazul in care alegeti acest pachet, veti primi din partea casei un discount de 20% la spa-ul hotelului. Pentru rezervari intrati pe Baglionihotels.com




Triple Creek Ranch- Darby

Daca va este dor de viata de la tara si iubiti natura, cele 23 de cabane Relais & Chateaux din muntii Darby va vor da posibilitatea sa calariti in apus de soare sau chiar sa manati o turma de vite.


Cabana este incalzita de un semineu, aveti un bar complet, un dus cu aburi si o cada cu punte fierbinte. Nu va faceti griji in legatura cu palaria de cowboy.Veti primi una special realizata de Jimmy,palarierul local. Daca doriti sa va rezervati o cabana pentru cateva zile, intrati pe Triplecreekranch.com.

 





Articol realizat de Oana Dumitroiu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Amazon spiona concurența cu o divizie secretă. Angajații companiei se dădeau drept antreprenori pentru a strânge informații
Angajaţii Amazon au „pozat” drept comercianţi terţi pentru a aduna informaţii de la Walmart, eBay şi alţi rivali ai gigantului american. Aceștia au avut acces la sistemele concurenței...
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
#calatorii, #de, #etaj, #facilitati, #hotel, #rezervare, #securitate, #servicii , #Hoteluri