Hilton va deschide alte 25 de locatii in Romania

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 13:24
1673 citiri
Hilton va deschide alte 25 de locatii in Romania

Lantul hotelier Hilton vrea sa deschida alte 25 de hoteluri in Romania, in urmatorii cinci ani, prin contract de management sau prin franciza, in orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova si Arad, a declarat intr-un interviu pentru NewsIn Rob Palleschi, sef al unuia din brandurile Hilton. 

"Avem peste tot in lume o strategie de dezvoltare agresiva, nu doar in Romania.

Purtam discutii in diferite stadii de negociere, cu mai multi dezvoltatori locali si internationali, sa deschidem in Romania inca 20-25 de hoteluri, sub toate brandurile Hilton.

Fie prin contract de management, fie prin franciza", a precizat Rob Palleschi.

Acesta a adaugat ca brandul Hilton ce va fi folosit in constructia acestor hoteluri va fi stabilit in functie de puterea financiara a dezvoltatorului, de piata si de locatie.

In mod traditional, aceste hoteluri vor avea patru sau cinci stele.

Reprezentantul Hilton a mentionat totodata ca brandul Doubletree by Hilton are in plan extinderea retelei de la 225 hoteluri Doubletree in prezent, pana la 350, pana in 2013.

"Doubletree este brandul Hilton cu cea mai mare extindere in aceasta parte a Europei.

Iar acum ne aflam la cel mai inalt nivel, in ceea ce priveste extiderea retelei, de la infiintare", a afirmat seful global Doubletree by Hilton. 

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#franciza, #hilton, #hotel, #locatii , #Hoteluri