De ce plaje trebuie sa te feresti cand ajungi pe litoral

Marti, 30 Iunie 2009, ora 11:59
1801 citiri
De ce plaje trebuie sa te feresti cand ajungi pe litoral

Constantenii veritabili spun despre plajele Perla, Parc si Cazino ca sunt extrem de aglomerate iar despre Modern ca e murdara.

Plaja Modern din Constanta si "3 papuci" sunt si ele populate, inclusiv fonic si arhitectural, si asta gratie zecilor de constructii de tip taraba, care le strajuiesc.

La inceputul lunii iunie, presa constanteana remarca ca, la intrarea in Mamaia, in dreptul hotelului Malibu, o plaja murdara intampina turistii.

La fel se intampla si pe plaja din Mangalia, unde cosurile de gunoi si toaletele ecologice sunt insuficiente, iar diminetile te surprind neplacut cu mirosuri de alge.

Un alt loc de care trebuie sa te feresti sa faci plaja se afla la granita dintre doua statiuni Neptun-Olimp, altadata refugiu al protipendadei. Chiar inainte de cele trei hoteluri Belvedere, Panoramic si Amfiteatru, se afla un mic golfulet care emana mirosuri ingrozitoare, gratie mormanelor de alge care se strang aici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#autoritati, #constanta, #hotel, #locale, #plaje , #Hoteluri