Cele mai ciudate hoteluri din lume. Ai sta aici?

Duminica, 22 Mai 2011, ora 11:59
4152 citiri
Cele mai ciudate hoteluri din lume. Ai sta aici?

Una dintre principalele activitati anterioare vacantei este alegerea unei unitati de cazare confortabile, la un pret decent si cu un nivel superior de confort. Hotelurile alese de businessinsider indeplinesc toate aceste conditii, dar au un design total aparte fata de hotelurile frecventate de obicei de turisti.

Treehotel

Treehotel din Suedia este unul dintre cele mai neobisnuite hoteluri din lume, cautat mai ales de turistii noncoformisti, dornici de cazare in conditii inedite. Ai putea sa stai intr-o casa in copac, intr-o farfurie zburatoare sau intr-un cuib urias, suspendat deasupra solului. Preturile pentru o noapte de cazare incep de 559 de dolari pe camera.

Les Balade des Gnomes

Les Balade des Gnomes, aflat in Belgia, se afla in topul celor mai nonconformite hoteluri din lume, realizat de businessinsider. Camerele poarta nume precum Casa treli-Rela, Calul Troian sau Stelele desertului si sunt impodobite in asa fel incat sa reflecte cu precizie denumirea, iar turistii sa fie impresionati de interior.

Peretii sunt vopsiti in culori vii, de la rosu aprins la albastru marin, iar patul are, dupa caz, fie baldachin, fie foarte multe perne confortabile. Pretul porneste de la 115 euro/camera si include micul dejun.

Dog Bark Park

In Idahoo exista un hotel construit sub forma unui caine urias, din rasa beagle. Camerele au balcon, iar terasa interioara permite accesul turistilor la etaj. Acestia urca pe o scara din lemn si patrund in camerele amplasate chiar in interiorul uriasului caine.

Structura de lemn, geamurile mari si garduletele albe amintesc de casele cu arhitectura specific americana. Pretul pentru o noapte de cazare incepe de la 92 de dolari pe noapte.

Hotel Verde

Proprietarii hotelului Verde din Costa Rica au avut o idee de afaceri complet revolutionara. Au transformat epava unui avion de tip boeing 727 intr-o unitate de cazare neconventionala. Au pastrat aspectul exterior al aeronavei suspendate la inaltime, printre ramurile copacilor, dar au schimbat interiorul.

Au amenajat cateva camere confortabile, au alaturat o terasa acoperita de lemn pe o parte a avionului si s-au asigurat ca turistii ajung usor in interiorul aparatului de zbor construind un sir de scari din piatra. Pentru o noapte de cazare aici va trebui sa scoti din buzunar cel putin 250 de dolari.

Whitepod

Whitepod este un hotel in Suedia, construit in jurul conceptului de igloo. Hotelierii au amenajt mai multe igloo-uri pe o platforma de lemn, in mijlocul padurii, pentru un plus de autenticitate. Ferestrele sunt decupate in perete, la nivelul solului,  dar nu au geamuri ci un material transparent.

Ca sa te poti caza o noapte intr-unul din cele 15 igloo-uri din ansamblul hotelier Whitepod, va trebui sa platesti minim 68 de dolari pe noapte.

Gamirasu Cave

Regiunea Cappadocia din Turcia ramane renumita pe plan mondial datorita structurilor din piatra asemanatoare cu niste hornuri. Localnicii le numesc “Semineele zanelor” si profita de potentialul turistic exercitat de zona.

De-a lungul timpului s-au amenajat mai multe unitati de cazare extrem de confortabile si primitoare chiar in interiorul stancilor. Unul dintre aceste hoteluri este Gamirasu Cave, care ofera apartamente de lux, “in piatra”.

Acestea sunt spatioase, au zona de living precum si dormitor, mai multe piese de mobilier din lemn si covoare cu motive persane. Pretul unei nopti de cazare la unul dintre apartamentele din hotelul Gamirasu incepe de la 289 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#hotel, #hoteluri ciudate, #turisti, #vacanta, #top hotel , #Hoteluri