Bucurestiul are peste 7300 de camere de hotel de lux

Joi, 25 Iunie 2009, ora 17:11
2352 citiri
Bucurestiul are peste 7300 de camere de hotel de lux

Bucurestiul are in prezent 7.396 de camere de hotel de patru si cinci stele, reprezentand peste 72% din capacitatea totala de cazare a Capitalei, potrivit unui raport realizat de firma de monitorizare a pietei constructiilor IBC Focus, conform Newsin.

Potrivit raportului, Bucurestiul are in constructie doua hoteluri de cinci stele, unul in apropierea podului Baneasa, investitie estimata la 12 milioane de euro, si altul in cadrul unui proiect care include si spatii de birouri - Glass House.

De asemenea, in Capitala urmeaza sa fie ridicat si un nou hotel de patru stele.

Totodata, in Bucuresti mai sunt patru hoteluri de cinci si patru stele in faza de proiect. "Hotelurile de patru si cinci stele reprezinta 72,88% din capacitatea de cazare hoteliera din Capitala, adica 7.396 de camere.

Bucurestiul ocupa astfel primul loc pe podium la nivelul industriei hoteliere de lux, dupa numarul de proiecte hoteliere de patru si cinci stele in constructie si proiectare", se arata in raport.

Potrivit datelor IBC Focus, in provincie piata hoteliera de lux era inca slab dezvoltata in 2008 fiind doar zece hoteluri de cinci stele.

La finalul lui 2008, in Bucuresti existau sapte hoteluri de cinci stele: Intercontinental, JW Marriott, Athenee Palace Hilton, Casa Capsa, Howard Johnson Grand Plaza, Radisson SAS, Crowne Plaza.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#capitala, #cazare, #hoteluri, #lux , #Hoteluri