24 de ore in Las Vegas

Miercuri, 11 August 2010, ora 17:16
2075 citiri
24 de ore in Las Vegas

Las Vegas s-a transformat dintr-o zona arida de desert, intr-una dintre cele mai extravagante locuri din lume. Turistii care vin aici sunt atrasi in special de jocurile de noroc, dar Capitala mondiala a distractiei are mult mai multe de oferit. Lonelyplanet.com a realizat ghidul unei zile perfecte in Las Vegas. 

Dimineata unei zile specifice pentru Las Vegas trebuie sa inceapa la "Le Village Buffet", unde micul dejun este format din preparate frantuzesti, precum clatitele si prajiturile cu branza, servite alaturi de specialitati exotice, cum ar fi crevetii.

Inainte de a parasi localul, nu uitati sa urcati cu liftul pus la dispozitia turistilor special pentru a-i duce pe acoperisul localului, de unde se poate admira panorama orasului.

Dupa micul dejun se impune o plimbare, iar cea mai potrivita destinatie este centrul orasului, plin de hoteluri construite intr-un stil modern, malluri cu produse pe toate gusturile si cazinouri variate, adica tot ce are mai metropola mai bun  de oferit.

Dupa vizitarea centrului aglomerat al orasului, puteti face spre pranz o escapada la Red Rock Canyon, o zona protejata, aflata la 35 km de  Las Vegas.

Decorul in nuante de rosu reprezinta exact antiteza din centrul Capitalei mondiale a distractiei,  dominata de lumina neoanelor si sufocata de metalul si sticla cladirilor.

Spre pranz, puteti amana reintoarcerea in centrul orasului pentru a va imprieteni cu localnicii la Stoney’s Rockin Country. Vinerea si sambata, consumatia de bere la draft este limitata doar de achitarea unei taxe de 20 dolari.

In Las Vegas exista sute de spectacole, dar unul singur nu trebuie ratat, mai ales daca ramaneti  in oras doar 24 de ore, si anume reprezentantia Cirque du Soleil.

De asemenea, printre evenimentele pe care le puteti urmari in Las Vegas, dupa-amiaza, se numara showul acvatic din clubul Bellagio si spectacolul pirotehnic de la MGM Grand.

Restaurantele deschise non-stop nu sunt o raritate in Capitala Distractiei, iar cele mai apetisante fripturi, potrivit Lonelyplanet.com se gasesc la “The Victorian Room”, aflat in incinta cazinoului Bill’s Gamblin’.

Aeroportul international McCarran face legatura intre Las Vegas si principalele orase din Statele Unite, Canada sau Europa.

In zona de sud a metropolei hotelurile de lux sunt mai ieftine, iar cazarea rezervata prin intermediul internetului le poate aduce turistilor interesati reduceri de pana la 50%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#cazinouri, #distractie, #las, #turisti, #vegas , #Hoteluri