Destinatii unde poti sa te destinzi complet dupa un an greu

Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 10:57
1283 citiri
Destinatii unde poti sa te destinzi complet dupa un an greu

Daca te bucuri ca se incheie 2019, inseamna ca a fost un an lung si plin de provocari. Dar iata ca l-ai dus la bun sfarsit. Asa ca meriti din plin sa-ti tragi sufletul.

E adevarat ca si concediul poate fi o sursa de stres, mai ales daca trebuie sa planifici totul singur. Dar mai jos gasesti cateva destinatii garantate sa-ti relaxeze sinapsele si corpul. Si nu vorbim despre insule de la capatul opus al globului.

Tot ce ramane e sa te indrepti catre o agentie de turism, cu un card de cumparaturi la indemana. Ca sa fie relaxarea deplina.

Bruges

Oraselul cochet din Belgia a devenit faimos in toata lumea dupa filmul "In Bruges", in care Colin Ferrel isi exprima destul de direct dezaprobarea fata de oras. Dar sa nu-l crezi. Este minunat, in special pe timp de iarna.

Te vei simti ca intr-un basm printre cladirile cu arhitectura gotica, unite de stradute cu piatra cubica si luminate de felinare din alte vremuri. Intr-adevar, nu ai foarte multe de facut. Dar nu exista oras mai frumos in care sa stai degeaba.

Islanda

Daca esti prieten cu temperaturile scazute, te vei indragosti de Islanda. Si de islandezi. Pentru ca stiu sa-si respecte tara si s-o pastreze cam la fel cum au gasit-o. Iar peisajul este pur si simplu coplesitor.

Simti ca ai pasit direct pe taramul mistic al zanelor si elfilor din povestile nordice. Pe alocuri, poate sa para si un pamant dezolant, dar frumusetea salbatica te indeamna sa-ti faci curat in ganduri si sa gasesti alte perspective asupra vietii. Iar daca te saturi de Islanda salbatica, Islanda calda din cafenele te asteapta oricand.

Cappadocia

Mersul la turci este echivalent cu Istanbulul plin de viata sau experienta all-nclusive dintr-un hotel de multe stele. Dar mai exista o Turcia, una mai putin vizitata.

Cappadocia este o regiune unica, in care ai parte si de luxul unui hotel, dar si de peisaje incredibile. Imagineaza-ti ca savurezi un ceai turcesc plin de aroma in timp ce admiri Hornurile Zanelor din Pasabag. Sau ca te bucuri de un mic dejun cu de toate dupa ce ai plutit deasupra lumii intr-un balon cu aer cald.

Algarve, Portugal

Am ajuns si la plaja. Pentru ca nimic nu te relaxeaza mai mult, fizic si mintal, ca o saptamana, doua, trei in compania marii. Sau, si mai bine, a oceanului. Iar daca asta nu functioneaza, spiritul portughez, puternic bazat pe vin de porto, peste prajit si muzica de suflet, sigur va reusi sa te destreseze. Iar daca nici asta nu functioneaza, lasa-te purtat de proaspata miscare yoga din aceasta regiuine, pentru a-ti reechilibra spiritul si karma.

Ofera-ti un cadou pe masura anului dificil pe care l-ai trecut cu brio. Si foloseste CardAvantaj pentru a plati cazarea, drumul sau pachetul complet de vacanta. Ca sa alungi orice fel de grija.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vacanta 2020, #destinatii vacanta, #ghid calatorie 2020 , #Ghid calatorie