Romanii pleaca in concediu cu mai putini bani

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 17:23
2243 citiri
Romanii pleaca in concediu cu mai putini bani

Cum era de asteptat, romanii care isi permit sa plece in concediu, cauta sa faca acest lucru cu mai putini bani. Cele mai bine vandute pachete raman cele pentru destinatiile preferate de romani si in alti ani: Turcia, insulele Grecesti sau Bulgaria.

« Toata lumea cauta ca aceste calatorii sa le faca cu mai putini bani. Pretul si valoarea sunt cele ce determina decizia de cumparare », a declarat Corina Pacurau, manager general Perfect Tour.

Ca si destinatii turistii romana prefera Turcia, insulele grecesti sau Bulgaria, fie pentru ca nu vor sa "riste" bugetul si timpul déjà limitate, incercand locuri noi, fie datorita zborurilor directe sau distantelor scurte de strabatut cu masina.

In plus, romanii prefera sa achizitioneze pachete turistice mai scurte, de maxim 7 nopti.

Vacanta perfecta, de la 20 euro/persoana/zi

Persoanele care isi doresc o vacanta perfecta inchiriaza, fie individual, fie impreuna cu familia sau cu un grup de prieteni case de vacanta. Acestea ofera tot confortul si includ, printre alte facilitati, piscina, bucatarie utilata si loc de joaca pentru copii.

« Cele mai cerute sunt cele fara personal de intretinere pe perioada sejurului si fara prea multe servicii extra, insa sunt si rezervari de vile care au personal care mentin curatenia, prepara si servesc masa sau alte servicii pe care le doresc clientii.

Cele mai multe case de vacanta sunt situate pe plaja, in rezervatii naturale sau in apropierea unor puncte de atractie », a mai spus managerul Perfect Tour.

Casele de vacanta se pot inchiria pentru un pret incepand de la 20 euro de persoana/zi. Tarile preferate sunt Franta, Croatia, Nordul Italiei si Austria.

Croazierele ofera cel mai inalt  grad de satisfactie

Criza nu a stopat apetitul romanilor pentru croaziere, ci dimpotriva, acestea sunt in continuare cautate, pentru ca ofera cel mai inalt grad de satisfactie.

« Croazierele ofera servicii de 4 si 5 stele:  toate mesele, programe artistice, acces la piscine, terenuri de sport, piste de alergare si sali de fitness, programe de entertainment si animatie, casinouri,  babysitting, spa si wellness, excursii diverse la tarm si… mult, mult aer curat. Toate categoriile de varsta si aproape orice preferinta poate fi satisfacuta » a mai declarat managerul Perfect Tour.

Aceasta afirma ca in fiecare an, companiile lanseaza noi nave de croaziera si se intrec in gasirea de noi atractii si facilitati pentru turisti, iar preturile sunt comparabile cu cele ale unui all-inclusive din Turcia.

Cele mai cautate croaziere sunt cele pe Marea Mediterana, pentru 7 nopti, cu plecari din Barcelona, Roma sau Genoa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Ce este RAM Plus, funcția disponibilă pentru utilizatorii Android
Tehnologia de suplimentare a memoriei RAM, cunoscută sub numele de RAM Plus la telefoanele Samsung și RAM Boost pentru alte dispozitive cu sistem Android, este promovată ca o soluție...
#concediu, #turisti, #vacanta , #Destinatii turistice Romania