Prima agentie de turism de aventura a facut afaceri de 1 milion de euro in 2013. Vezi destinatiile preferate de romani

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 18:05
3468 citiri
Prima agentie de turism de aventura a facut afaceri de 1 milion de euro in 2013. Vezi destinatiile preferate de romani
Varful Kilimanjaro. Sursa foto: Extrem Travel

Turismul de aventuri incepe sa vanda si in tara noastra. Prima agentie de turism de aventura din Romania, Extreme Travel, si-a triplat profitul in acest an datorita unei cresteri mari a cererii pentru expeditiile de aventura.

Extreme Travel a condus anul acesta romani in destinatii spectaculoase ale planetei: de la cele mai inalte si celebre culmi muntoase - Mont Blanc (Franta), Mount Kenya (Africa), Aconcagua (Argentina), la trekking si aventura in Patagonia, Indonezia, Tanzania, Papua Noua Guineee, Antarctica, America de Sud, Alaska, Pampasul argentinian, savana africana si multe altele.

Sursa foto: Extrem Travel

Pentru 2014 au fost adaugate destinatii noi in portofoliul Extreme Travel, astfel ca pentru 2014 programele vor include si Ecuador, Columbia, Noua Zeelanda si Brazilia. In expeditii participa de obicei grupuri de 4 pana la 8 persoane.

"Anul acesta a fost o adevarata avalansa de cereri pentru expeditiile de aventura. Am mers in fiecare luna cu turistii nostri pe cate un alt continent, am strans mii de fotografii si experiente spectaculoase. Este cu siguranta cel mai prolific an de cand am inceput acest business, iar clientii nostri au fost in 2013 cu preponderenta femei", spune Radu Vatcu, fondatorul agentiei si ghid de turism.

Sursa foto: Extrem Travel

Echipa Extreme Travel alege pentru expeditii varianta de grup turistic restrans, iar programele de calatorie sunt personalizate. De asemenea, toate programele includ trasee de trekking si niciunul dintre ele nu presupune stationarea intr-un singur loc - grupul trece granita mai multor state pe parcursul calatoriei, descoperind culturi, traditii, mod de viata al localnicilor.

"Oamenii au inceput sa renunte la ideea de turism de masa. Isi doresc pachete de calatorie personalizate, vor sa ajunga nu doar la obiectivele clasice, prezente in orice ghid. Vor sa descopere alte si alte locuri, sa faca miscare, nu doar sa stea intr-un hotel si sa serveasca cele trei mese pe zi. Ne bucuram cand vin la noi si ne spun ca vor sa faca safari in Kenya, trekking in Etiopia, inot in jurul recifelor de corali, in Cuba", adauga Radu Vatcu.

Primele calatoriii Extreme Travel in 2014 includ circuite in Cuba, America de Sud si Africa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#turism aventura, #turism aventura 2013, #Extrem Travel turism, #turism aventura Extrem , #Destinatii turistice Romania