Vacanta ta in Sudul Indiei: Cazare intr-un sat tribal si scuba diving printre corali

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 00:00
3690 citiri
Vacanta ta in Sudul Indiei: Cazare intr-un sat tribal si scuba diving printre corali

In sudul Indiei gasesti locuri perfecte pentru scufundari in recife de corali si cazare in sate tribale, special create pentru turisti. Relaxarea atinge cote maxime aici, unde poti privi apusuri unice din hamac si poti face plimbari cu o canoe in "Laguna de Cocos".

CGH Earth iti pune la dispozitie unitati de cazare precum: Complexul Coconut Lagoon, Spice Village sau Bangaram, care nu fac rabat de la calitate.

Complexul Coconut Lagoon, colt de Rai

Complexul Coconut Lagoon este situat in Kuttanad, permitandu-ti sa te bucuri de peisajele uimitoare ale regiunii de sud a Indiei.

Resturantul din cadrul complexului Coconut Lagoon este locul in care poti incerca mancarea Malabari, cu accent, fireste, pe sortimente de peste. Aici poti incerca mancarea preferata a bastinasilor, Karimeen, peste gatit in fruze de banana.

Printre activitatile pe care le poti face intr-o vacanta la Coconut Lagoon sunt plimbarile cu canoe pe canale sau chiar pe lac. Poti face un picnic intr-o coliba din rachita special amenajata. In plus, poti invata sa canti la intrumentele lor traditionale, sa asisti la un meci de Kalari sau poti vedea apusul soarelui din hamac.

Cel mai apropiat aeroport de complexul Coconut Lagoon este Cochin International Airport, aflat la 80 de km de unitate de cazare.

Exista Zboruri Bucuresti - Bombay, cu escala la Doha prin compania Qatar Airways.

Din Bombay te poti deplasa cu o companie locala spre Aeroportul Cochin. Zborul dureaza aproximativ 11 ore si jumatate, inclusiv cu o escala de trei ore la Doha, iar pretul porneste de la 665 euro, cu toate taxele incluse, ne-a declarat Sorin Vaduvoiu, directorul Perfect Tour.

Spice Village, un sat tribal creat pentru turisti

Spice Village este un sat tribal creat pentru turisti. Daca te intrebi cu ar fi sa traiesti ca triburile stravechi, dar sa te poti bucura si de confortul hotelurilor de lux, atunci Spice Village este locul in care ar trebui sa mergi.

La Village Spice nu vei gasi obisnuita receptie, ci peluze cu plante medicinale din care te poti "servi". Te poti plimba prin safari, iti poti petrece o dupa-amiaza linistita pe lac sau poti admira turmele de elefanti.

Cel mai apropiat aeroport este Madurai situat la 125 de kilometri de destinatie.

Cel mai convenabil zbor este prin compania Lufthansa: Bucuresti - Munchen (sau Frankfurt) - Chennai, India - Madurai. Zborul dureaza aproximativ 19 ore, inclusiv cu escale, si porneste de la 931 euro, cu toate taxele incluse, a precizat pentru Business24 directorul Perfect Tour.

Insula Bangaram, paradis pentru scufundari

Pe coasta Malabar se gasesc insulele Lakshadweep, un lant de recife de corali si atoli. Doar cateva dintre ele sunt ocupate de localnici, fiind probabil unul dintre putinele locuri neatinse de civilizatia moderna.

Scufundarile printre recife de corali sunt, fara doar si poate, activitatea cea mai interesanta pe care o poti avea acolo.

Complexul CGH Earth din Bangaram nu este accesibil in acest moment, insa Business24 a solicitat cateva informatii, in cazul in care te hotarasti sa faci o deplasare pana acolo.

Pentru a ajunge la Bangaram, in regiunea Lakshadweep din sudul Indiei, poti lua un avion din aeroportul Cochin, care te va duce pe aerodromul Agatti. De aici, ai optiunea unui zbor privat sau unei deplasari cu un vas pana pe insula, potrivit oficialului Perfect Tour.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#vacanta sudul Indiei, #India destinatii vacanta, #insule sudul Indiei vacanta , #Destinatii exotice