Destinatii "high-class": Unde isi petrece vacanta familia regala a Marii Britanii

Marti, 08 Mai 2012, ora 08:31
2467 citiri
Destinatii "high-class": Unde isi petrece vacanta familia regala a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a, unul din cei mai venerati lideri de pe planeta, este o impatimita a calatoriilor. Pana in prezent, Regina a vizitat 135 de tari.

Quintessentially Travel, o companie internationala de turism de lux, a prezentat pentru Bornrich itinerariul regal pentru a marca cel de-al 60-lea an de domnie a reginei.

De la evadarile printului Harry, la vacantele favorite ale lui Kate Middleton si pana la refugiile printului Charles, familia Regala a Marii Britanii are o lista cu destinatii de vacanta preferate:

Jamaica Inn

Printul Harry a descris acest loc ca fiind "vibrant" si "viguros". Situat pe malul unui golf paradisiac, la o distanta de doar 3,2 km de localitatea Ocho Rios, locul dispune de 45 de apartamente si 8 vile. Hanul de familie este perfect pentru cei care cauta sa se relaxeze.

Pentru a atrage vizitatorii, autoritatile au venit cu o oferta speciala in care poti beneficia de patru nopti la pretul de trei. Valabila incepand cu 2 mai si pana la 14 decembrie 2012, oferta iti permite sa economisesti 890 de dolari/persoana pentru un pachet de doua saptamani.

Locul este destinatia preferata a printului Harry, iar pe coridoarele sale au mai pasit celebritati precum Errol Flynn, si Marilyn Monroe.

Molori - Marea Bariera de Corali

Este cunoscuta ca fiind destinatia preferata a printului Charles de Wales si a ducesei de Cornwall. Camera de zi prezinta un salon informal, o bucatarie deschisa si spatiul special amenajat pentru luat masa.

Serviciile includ bucatar-sef si majordom. Situat in apropierea Marii Bariere de Corali, locul se afla printre primele preferinte de vacanta ale familiei Regale a Marii Britanii.

Azura in Quilalea

Exclusivitate, frumusete si lux, sunt cuvintele care descriu cel mai bine insula Quilalea. Pe insula sunt amenajate noua vile de lux, iar gama de aranjamente moderne este menita sa-ti ofere rasfatul regal. Daca alegi acest loc ca destinatie de vacanta, nu uita sa inchiriezi o vila pe partea de apus sau de rasarit a insulei.

In afara de dusurile in aer liber, locul include o punte privata, care te duce direct pe plaja. Cei care isi permit pot alege sejurul premium de un milion de dolari.

Hotelul Goring

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, si-a petrecut ziua de dinaintea nuntii la hotelul Goring. Reprezentantii hotelului profita de faima generata de "oaspetele" de seama pentru a oferi cel mai scump sejur din lume, potrivit Luxpresso.

Astfel, poti alege pachetul de un milion de lire pentru patru nopti de cazare. Vei fi servit cu sampanie Cristal de epoca si vei avea la dispozitie un Bentley cu sofer.

De asemenea, poti opta pentru o plimbare cu caleasca pe acelasi traseu pe care l-a urmat si Regina in ziua Incoronarii. Reprezentantii hotelului iti vor pregati cina cu felurile de mancare servite la dineul Jubileului Reginei.

Hotelul preferat al ducesei de Cambridge se afla situat in apropierea Palatului Buckingham.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#destinatie vacanta familie regala, #locuri vacanta print Harry, #hotel Kate Middleton, #destinatie vacanta familie regala Marea Britanie , #Destinatii exotice