Cele mai ieftine destinatii exotice

Duminica, 24 Octombrie 2010, ora 00:27
3224 citiri
Cele mai ieftine destinatii exotice

Daca te-ai saturat de muna extenuanta, de orasul aglomerat in care stai, de creditele la banca de care ai vrea sa scapi, poti sa-ti iei lumea in cap si sa pleci intr-un loc exotic unde sa duci o viata lipsita de griji si cu costuri minime.

Ai nevoie de un venit constant de circa 500 de dolari, pe care il poti obtine fie din inchirierea casei sau sa-ti gasesti un job care poate fi facut pe Internet din orice colt al lumii, daca vrei sa locuiesti intr-una din destinatiile propuse de Open Travel.

Thailanda

Preturile chiriilor din Thailanda variaza, ca peste tot de altfel. Dar sunt numeroase oferte in locuri mai putin turistice, unde pentru un apartament poti plati 100-150 de dolari pe luna in functie de cat de aproape de coasta vrei sa stai.

Macarea este ieftina, cu un dolar iti poti cumpara un pranz la un fast-food traditional. Practic, pe langa chirie, mancarea te mai costa inca aproximativ 100 de dolari pe luna. Asa ca iti mai raman 200-300 de dolari si pentru cumparaturi, excursii, petreceri etc.

Filipine

O alta destinatie exotica este Filipine. Nu trebuie sa te duci neaparat in Manila, unde costurile sunt ceva mai mari, dar in provincia Cebu, gasesti plaje insorite, terenuri de sport si centre comerciale, iar chiria pentru un apartament se incadreaza in 150 de dolari pe luna. Mancarea este de asemenea foarte ieftina.  150 de dolari pe luna iti ajung si pentru alimente si, daca este cazul, tigari si alcool.

Costa Rica

Si aici cu cateva sute de dolari poti duce o viata relaxata. In San Jose, si imprejurimi, sunt oferte de  apartamente sau chiar case sub 200 de dolari pe luna. In restaurant, preturile pentru un pranz sau o cina sunt sub cinci dolari.

Belize

Unul dintre cele mai frumoase locuri din America Centrala, Belize, are tot ce ti-ai putea dori de la un loc exotic. Plaje de vis, clima subtropicala, iar limba oficiala este engleza. Locul este de asemenea un paradis pentru scufundari subacvatice. Chiria pentru o casa pe care o poti imparti cu alti europeni sau americani este de circa 300 de dolari pe luna. Alimentele locale sunt foarte ieftine.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#destinatii, #exotice, #ieftine, #turism , #Destinatii exotice