Hotelurile romanesti, premiate cu "Oscar" in topurile internationale

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 09:59
3991 citiri
Hotelurile romanesti, premiate cu "Oscar" in topurile internationale
Sursa foto: Hotel Epoque

Hotelurile din Romania au fost clasificate de publicatia Trip Advisor, in cadrul unui top international al celor mai bune unitati de cazare.

Little Texas din Iasi, Ramada Hotel si Epoque Boutique din Bucuresti ocupa primele trei pozitii in cadrul "Travelers Choice 2013", echivalentul Oscarurilor in turism, care cuprinde 25 de unitati de cazare din Romania.

Little Texas este caracterizat de o atmosfera tipica Vestului Salbatic, intalnita in toate cele 32 de camere de hotel si apartamente de patru stele, fiecare cu mobilier american special creat. Pretul cazarii incepe de la 150 de lei pe noapte.

Hotelul Ramada din Bucuresti a fost selectat de Tripadvisor pe locul doi in clasamentul celor mai bune unitati hoteliere din Romania, in timp ce Epoque ocupa locul trei in acelasi clasament. Primul hotel se afla in partea de nord a Capitalei si a primit peste 120 de comentarii favorabile. O noapte de cazare aici incepe de la 250 de lei, pentru o persoana.

Tarife mai mari sunt practicate la Epoque Boutiqe, singurul hotel destinat turistilor de tip FIT (Free Independent Traveler) din Romania. Acestia sunt, de fapt, oamenii de afaceri care calatoresc singuri, in interes de serviciu. O noapte de cazare la Epoque Hotel incepe de la 600 de lei, cu mic dejun inclus.

Tripadvisor a premiat si alte unitati de cazare din lume, tinand cont de mai multe criterii, printre care gradul de confort, dar si comentariile primite de la turistii care au fost gazduiti.

Conform clasamentului cel ma bun hotel din lume este Four Seasons Resort Hualalai, din Hawaii. Acesta este urmat de Cape Grace, din Sudul Africii si de Onyria Marinha Edition Hotel&Thalasso, din orasul portughez Cascais.

Ucraina își majorează importurile de energie cu 50%. România, printre principalii furnizori
Ucraina își majorează importurile de energie cu 50%. România, printre principalii furnizori
Ucraina intenţionează să îşi majoreze, cu aproximativ 50%, importurile de electricitate pe parcursul zilei de miercuri, 24 aprilie, pe fondul temperaturilor scăzute şi lipsei vântului şi...
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
Funcția de confidențialitate introdusă de WhatsApp Web. Utilizatorii își pot muta conversațiile într-un folder cu parolă
WhatsApp introduce o caracteristică nouă de confidențialitate pentru versiunea sa web, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a bloca conversațiile printr-o funcție numită Chat Lock....
#hotel premiat, #hoteluri romanesti tripadvisor, #cele mai bune hoteluri, #hotel bucuresti , #Cazare in Romania