Cat costa Pastele in Tara Sfanta

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 17:41
5847 citiri
Cat costa Pastele in Tara Sfanta

In cazul in care te numeri printre credinciosii care iti doresc foarte mult petrecerea Pastelui la Mormantul Sfant, in Israel, trebuie sa stii ca preturile incep de la 275 de euro si depasesc chiar 700 de euro, pentru o persoana.  In ciuda aglomeratiei, experienta este intr-adevar unica.

New Travel Muntenia este una dintre agentiile de turism care ofera pachete turistice pentru Paste, in Israel.  Bianca Abrudeanu, Outgoing Manager la aceasta agentie, sustine ca ofertele variaza intre 464 si 564 de euro.

 „Am avut doua variante. Una sociala si una normala. Cea normala dura sapte zile, la 564 de euro, plus taxe. Varianta sociala, la buget mai mic, numai cinci la 464 de euro plus taxe de transport. Ambele variante sunt cu demipensiune, la hoteluri de patru stele”, a precizat Biana Abrudan pentru Bloombiz.

Aceasta a specificat ca in pret este inclus transportul cu avionul, transportul cu autocarul in Israel,  ghidul vorbitor de limba romana si intrarile la obiectivele turistice prevazute in program.

Bianca Abrudan adauga ca in Israel, prin intermediul agentiei pe care o reprezinta, au plecat 60 de turisti.

Reprezentantul agentiei de turism a explicat numarul mic de turisti interesati de Israel prin faptul ca acolo este foarte aglomerat in perioada Sarbatorilor Pascale. Pe langa aglomeratie, si pretul destul de ridicat ii impiedica pe romani sa opteze pentru o vacanta de Paste in Tara Sfanta.

Cu toate acestea, agentiile propun mai multe oferte la preturi de minim 275 de euro, pentru un sejur de patru nopti si de maxim 760 de euro, in cazul concediilor planificate pentru sapte nopti, conform datelor publicate pe infoturism.ro.

Cea mai ieftina oferta postata pe siteul amintit costa 275 de euro, de persoana si este valabila pentru un concediu de cinci zile. Tariful presupune trei nopti de cazare cu demipensiune, la hoteluri de trei stele, in camere doatate cu aer conditionat si transportul dus intors cu avionul.

De asemenea, in pret sunt incluse biletele de intrare pentru mai multe obiective turistice prevazute in program. Pe de alta parte, tariful nu include taxele de aeroport care se ridica la 195 de euro. Va trebui sa platiti in plus, minim 15 euro si maxim 45 de euro pentru un tur al orasului Iersualim si 30 de euro pentru o croaziera pe Marea Galilei.

Printre atractiile turistice ale caror taxe de acces sunt incluse in pretul pachetului turistic se numara: Biserica Minunii din Cana Galileei, Biserica Fericirilor, Casa lui Naum si Biserica Tabca, locul unde se presupune ca s-a petrecut minuntea painilor si a pestilor.

Oferta este valabila prin intermediul agentiei Altibi Travel.

Sunny Days Travel va propune un sejur in Bethlehem, la Hotel Santa Maria. Perioada prevazuta in pachetul turistic este de sapte zile. In perioada 21 – 27 aprilie veti plati 560 de euro si veti avea inclus in  pret: biletul de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti compania aeriana El Al, sase nopti de cazare cu demipensiune in Bethlehem,la  hoteluri clasificate la trei stele, o gustare traditionala in noaptea de Inviere, un dejun traditional in ziua de Paste.

De asemenea, tariful include si transport local cu autocar/minibus modern (in functie de numarul de participanti) vizitele si intrarile la obiectivele turistice mentionate in program, o  excursie cu barca pe Marea Galileii, ghid local vorbitor de limba romana si insotitor de grup din partea agentiei.

Printre atractiile incluse in pachet se numara vizitarea orasului Ierihon, apoi la Muntele Ispitelor, Biserica Sf. Elisei cu dudul lui Zaheu si la Manastirea Sf. Gherasim, vizita la Hozeva, Manastirea Sf. Gheorghe, cu pestera lui Ilie si mormantul lui Ioan de la Neamt – Hozevitui si o vizita la Marea Moarta unde, in functie de temperatura, puteti chiar face o baie.

Pretul nu include taxele de aeroport care se ridica la 145 de euro de persoana, tipsurile in valoare de 30 de euro, care se achita obligatoriu la agentie, asigurarile storno si cea medicala, bauturile la mese si excursiile optionale.

Cea mai scumpa oferta pentru concediul de Paste, in Ierusalim, costa 760 de euro de persoana si vine din partea agentiei Olimpia, potrivit datelor infoturism.ro.

Pachetul turistic este valabil in perioada 21 – 28 aprilie iar agentia promita ca veti prim cadou o biblie si dvd-ul „Israel – Pamantul Mantuirii”.

De asemenea, in tarif este inclusa si asistenta unui ghid preot. Pretul mai include si biletul de avion Bucuresti-Tel Aviv si retur, taxele de aeroport, transport cu autocar modern (clasficat la trei stele, cu aer conditionat), sase nopti de cazare la Asezamantul Romanesc de la Ierihon (camera dubla cu baie proprie, o noapte la Nazareth/Tiberias, la un hotel de patru stele, servicii de masa in regim demipensiune.

Trebuie mentionat faptul ca la Ierihon meniul este fix si contine prepareate de post pana la Inviere. La Nazareth si Tiberias masa este servita in stil bufet.  Daca optati pentru aceasta oferta nu veti plati asigurari medicale. In schimb, va trebui sa achitati tipsuri in valoare de 40 de euro, care se platesc la reprezentantul agentiei, asigurarea storno si intrarile optionale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#concediu paste, #paste, #paste israel, #paste tara sfanta, #turisti, #vacanta paste , #Atractii turistice