Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tarifele agentiilor de turism raman neschimbate pe durata sezonului estival

Tarifele agentiilor de turism raman neschimbate pe durata sezonului estival


Agentiile de turism membre ANAT nu modifica de la 1 iulie preturile pentru vacante, iar aceste tarife, negociate inca de la 'Bursa Litoral' si lansate in noiembrie 2013 in cadrul programului 'Inscrieri Timpurii', vor ramane neschimbate pe toata durata sezonului estival 2014, informeaza Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

"Informatiile din presa referitoare la cresterea preturilor se refera strict la pretul de la receptie, pe care fiecare agent economic in parte (structura de cazare) il poate schimba dupa cum doreste, in functie de diversi factori, cum ar fi cererea din partea turistilor sau agentiilor de turism sau situatia meteorologica. Nu exista o data anume la care unitatile de cazare sa-si modifice unanim si dirijat tarifele practicate la receptie, acest mecanism fiind unul dinamic si dependent de politica de management a fiecarui hotelier in parte", se precizeaza in comunicat.

Acesta mentioneaza ca tarifele de cazare la unitatile de pe litoral, la agentiile de turism membre ANAT raman neschimbate.

"Continuam sa atragem turisti prin tarife atractive, programe si oferte speciale, conditii de cazare pentru toate bugetele si o serie bogata si atractiva de evenimente in toate statiunile de pe Litoral", afirma Corina Martin, presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1444 ori