Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania si Moldova, programe comune de turism

Romania si Moldova, programe comune de turism

Secretarul de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) Sorin Munteanu si directorul general al Agentiei Turismului din Republica Moldova, Ludmila Dumitras, au discutat miercuri despre colaborarea celor doua state in vederea promovarii programelor turistice comune, informeaza Newsin.

Astfel, oficialii au discutat despre posibilitatea ca autoritatile romane sa acorde asistenta de specialitate autoritatilor moldovene din turism cu privire la elaborarea legislatiei in domeniu, a standardelor de operare si de pregatire a personalului.

De asemenea, in cadrul discutiilor a fost abordat subiectul privind promovarea programelor turistice comune ale celor doua state.


O alta tema de discutie a fost posibilitatea dezvoltarii turismului in cele doua tari, in contextul accesarii de fonduri eruopene in cadrul Programului de cooperare transfrontaliera Romania-Ucraina-Republica Moldova.


Printre proiectele care ar putea fi derulate prin acest program se regasesc "Drumul Vinului" si "Drumul Manastirilor". Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 4824 ori
Citeste mai multe despreromania moldova programe turism promovare