AEROCENTER - profilul unei agentii infiintata din pasiunea pentru calatorii

Miercuri, 30 Iulie 2014, ora 16:03
3292 citiri
AEROCENTER - profilul unei agentii infiintata din pasiunea pentru calatorii

Calatoriile se numara printre cele mai vechi preocupari ale oamenilor, fascinatia descoperirii unor teritorii noi fiind motorul pentru cunoastere si progres. Nevoia de a descoperi locuri noi va exista intotdeauna, ceea ce se schimba e gradul de dificultate cu care ne confruntam pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Lumea si-a deschis toate portile calatorului modern. Ne promite sa ne arate lumea, pana in cele mai indepartate colturi ale sale, Aerocenter, o firma de turism din inima Transilvaniei.

Inceputul

Agentia Aerocenter a fost infiintata in vara anului 2000, acumuland pana in prezent o experienta de 14 ani pe piata turistica din Romania. Are sediul in Cluj-Napoca si turisti din intreaga tara, dar si din alte tari din Europa. Inceputul a fost simplu, agentia axandu-se pe vanzarea biletelor de avion ca obiect principal de activitate, insa inca de atunci si pana azi, viziunea a ramas aceeasi: aceea de a oferi vacante organizate perfect si experiente autentice in cele mai indeparate colturi ale lumii.

Ce am devenit in 14 ani

Sloganul agentiei "Aer de vacanta" a ramas la fel de la inceput, insa de-a lungul anilor, acest aer de vacanta a capatat o nuanta exotica, agentia specializandu-se pe vacantele exotice personalizate. Ne place sa aflam care sunt ideile si visurile tale, astfel incat sa putem sa-ti oferim vacante tailor made, vacante individualizate si unice, asa cum este fiecare client. De la organizarea vacantelor speciale, ca luna de miere sau aniversarea casatoriei in destinatii exotice consacrate ca Maldive, Maurius, Seychelles, de la vacante de aventura cum sunt plimbari cu elicopterul deasupra orasului New York, cu bicicleta prin Nepal, cu barca pe Amazon sau intalnirea cu animalele savanei africane din parcurile nationale Tsavo de Est sau Masai Mara pana la circuitele culturale in Cambodgia, Myanmar, Laos, Vietnam sau Sri Lanka, totul este la dispozitia ta, impreuna cu recomandarile si sfaturile noastre de calatorie.

Agentia Aerocenter a cunoscut in ultimii patru ani o crestere semnificativa a cifrei de afaceri, ritmul ascendent fiind sustinut de adaptarea la dezvoltarea pietei turistice din Romania, calitatea serviciilor oferite clientilor si parteneriatele solide cu furnizori de servicii de renume international.

In anul 2010, cifra de afaceri pentru toate cele patru segmente de activitate a fost de 11.028.678 RON, aceasta crescand la 12.462.329 RON in 2011, pentru ca in anul 2013 cresterea sa atinga suma de 16.924.359 RON. Cifrele si serviciile excelente care au in centru preocuparea pentru nevoile clientului au facut ca Aerocenter, desi o agentie locala, sa se numere printre liderii din domeniul vacantelor exotice la nivel national.

Echipa

La baza serviciilor bune prin care se remarca agentia sta o echipa de profesionisti formata din tineri cu studii in turism si geografie, fiecare fiind specializat pe anumite destinatii dintr-o arie geografica specifica. Specializarea consta in calatorii de informare in diferite parti ale lumii, pentru a vedea hotelurile, atractiile si obiectivele turistice si pentru a simti specificul, atmosfera, cultura destinatiei respective. Orice specialist pe o destinatie exotica din echipa de vanzari Aerocenter are increderea si siguranta ca poate oferi clientilor informatii reale, corecte si documentate despre destinatiile pe care le are in portofoliu. Pentru ca nicio experienta din lume nu poate fi egalata cu aceea de a percepe si intelege o tara cu proprii tai ochi. O alta modalitate de a avea acces la informatii este participarea la sesiuni de informare on line, sustinute de parteneri locali din tari ca Vietnam, Cambodgia, Thailanda. In toti acesti ani, intreaga echipa Aerocenter a strabatut lumea, pentru a impartasi apoi impresiile si a face recomandari potrivite fiecarui client. In total, am insumat 90 de tari in care am fost. Tot ce am dobandit in acesti ani iti punem la dispozitie: experiente autentice si cunostinte de la fata locului.

Siguranta si incredere. De ce sa crezi in aceste valori

Aerocenter este membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din anul 2000. Avand sediul in Canada, la Montreal, aceasta organizatie este o emblema a calitatii si sigurantei aeriene, scopul ei fiind sa reglementeze proceduri specifice si reguli internationale ce tin de transportul aerian in conditii de maxima siguranta.

In domeniul serviciilor la sol (cazari, transferuri, rent-a-car, circuite), agentia este partenera Meier's Weltreisen, Dertour, TUI, Interchalet, Neckerman, Thomas Cook, turoperatori germani consacrati, specializati pe destinatii exotice si europene, care ofera un standard inalt al calitatii serviciilor, cu o experienta solida pe piata turistica internationala.

Siguranta inainte de calatorie

Echipa Aerocenter este informata de catre partenerii locali asupra oricaror situatii de urgenta care pot aparea la fata locului, pentru a lua din timp toate masurile necesare ca vacanta ta sa aiba loc in conditii de siguranta. De asemenea, colaboram cu autoritatile locale din orice tara si cu autoritatile din Romania pentru a rezolva orice situatie imprevizibila care ar putea interveni. Iti oferim sfaturi pertinente legate de zonele pe care sa le eviti, legate de perioadele optime de calatorie si de costurile diferitelor servicii de la fata locului.

Orice cost suplimentar al vacantei datorat unor situatii neprevazute, ca over booking anuntat de hotel sau de compania aeriana este suportat de Aerocenter. Totodata iti vom oferi alternative de cazare si de zbor, astfel ca sejurul tau sa nu fie afectat.

Vaccinuri si preocuparea pentru sanatatea ta

Aerocenter ofera clientilor sai toate informatiile necesare legate de necesitatea de vaccinare inainte de a achizitiona o vacanta intr-o destinatie exotice. Te vom indruma spre centre medicale specializate si iti vom aduce la cunostinta toata riscurile pe care le poti intalni in anumite zone turistice, astfel ca tu sa poti lua o decizie in cunostinta de cauza.

Siguranta in timpul calatoriei

Pe parcursul intregului sejur, iti asiguram un serviciu de urgenta de 24 de ore. Specialistii Aerocenter sunt pregatiti sa raspunda oricarei nevoi pe care o ai pe parcursul vacantei. In caz de calamitati naturale si evenimente neprevazute, iti oferim asistenta pentru a ajunge cat mai repede acasa in conditii de maxima siguranta. In cazul in care doresti sa-ti continui vacanta, iti oferim alternative si facem rezervarile necesare la avion si hotel.

Ce inseamna sa achizitionezi o vacanta de la Aerocenter

Sediul Aerocenter este in centrul orasului Cluj-Napoca si este usor de remarcat datorita multimii si marimii geamurilor care asigura transparenta si luminozitate, calitati pe care ne place sa le aratam si in relatia cu cei care ne trec pragul. Design-ul intregului spatiu, admirat de oaspetii nosti din Austria si Germania care au fost de cateva ori sa ne viziteze, a fost asigurat de un specialist italian si a fost gandit sa reflecte o parte din valorile care stau la baza Aerocenter: deschidere, confort, dinamism, transparenta, solicitudine. Daca se intampla sa astepti, in timp ce unul din specialistii Aerocenter se afla intr-o convorbire, iti oferim o cafea sau un ceai aromat din Sri Lanka. De multe ori insa clientii nostri achizitioneaza trei sau patru vacante fara sa ne fi trecut vreodata pragul, relatia cu acestia fiind doar telefonica. In oricare situatie, achizitionarea unei vacante este o experienta placuta, care ne dorim sa te faca sa te intorci si sa devii un client fidel. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru asta. Asa ca fa-ne o vizita chiar azi!

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#agentia Aerocenter, #agentii turism, #servicii turism , #Agentii turism