Jucatorii din industria turismului de lux s-au intalnit la Cannes

Duminica, 11 Decembrie 2011, ora 12:32
2535 citiri
Jucatorii din industria turismului de lux s-au intalnit la Cannes

International Luxury Travel Market (ILTM) a reunit la Cannes saptamana trecuta specialisti de elita in calatorii de lux si furnizorii de astfel de servicii pentru a discuta idei in privinta dezvoltarii acestor afaceri si pentru a analiza tendintele de consum ale publicurilor tinta.

In legatura cu piata de lux, Simon Mayle, marketing manager la ILTM a afirmat ca in prezent industria calatoriilor de lux beneficiaza de noi oportunitati, in ceea ce priveste hoteluri nou construite si noi concepte de lux, pe pietele emergente, scrie Elitechoice.com.

Tinand cont de extinderea gusturilor clientilor pentru calatorii luxoase si goana acestora dupa experiente noi si autentice, este nevoie ca furnizorii de astfel de servicii sa creeze si sa mentina relatii bune intre ei, agentiiile de calatorie si alti parteneri, a adaugat acesta.

La eveniment au fost invitate branduri de lux faimoase, din peste 70 de tari, printre care Relais & Chateaux, The Dorechester Collection, Amanresorts, Orient Express Trains & Cruises sau Four Seasons.

In ceea ce priveste companiile care ofera cazare de lux, calatorilor, la eveniment au fost prezente Cicada Lodge din Australia, Minaret Station din Noua Zeelanda si Pikaia Lodge, o resedinta ecologica de 5 stele situata in craterul vulcanului stins din Insulele Galapagos.

Printre cele mai scumpe destinatii turistice se numara Bora Bora, din Polinezia Franceza cu o medie de 800 de dolari pe noapte, Moorea tot din Polinezia Franceza cu 509 de dolari media, urmata de diverse alte destinatii din Bahamas, unde o noapte la un hotel de lux costa peste 400 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Vezi aici detalii despre uși de interior cu geam - unde sunt perfect integrate?
Indiferent că sunt de interior sau de exterior, cu geam sau fără, ușile de interior reprezintă un element definitoriu pentru siguranța și confortul casei tale. Când vine vorba despre...
#turism lux, #destinatii exotice, #industrie lux , #Afaceri in turism