Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transgaz a prelungit contractul cu rusii de la Gazprom pentru transportul gazelor naturale pe teritoriul Romaniei

Transgaz a prelungit contractul cu rusii de la Gazprom pentru transportul gazelor naturale pe teritoriul Romaniei


Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale "Transgaz" SA si societatea cu raspundere limitata OOO "Gazprom Export" din Federatia Rusa au convenit prelungirea contractului de transport gaze naturale pe teritoriul Romaniei cu inca trei luni, pana la data de 31 decembrie 2019.

Potrivit unui raport al Transgaz, publicat joi seara pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB), aceasta prelungire a duratei contractului permite asigurarea continuitatii serviciilor de transport al gazelor naturale din Federatia Rusa spre Turcia, Grecia si alte state din sud-estul Europei.

SNTGN Transgaz SA este operatorul tehnic al Sistemului National de Transport (SNT) gaze naturale si asigura indeplinirea in conditii de eficienta, transparenta, siguranta, acces nediscriminatoriu si competitivitate a strategiei nationale privind transportul intern si international al gazelor naturale si dispecerizarea gazelor naturale, precum si cercetarea si proiectarea in domeniul specific activitatii sale, cu respectarea cerintelor legislatiei europene si nationale, a standardelor de calitate, performanta, mediu si dezvoltare durabila.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 5426 ori
Citeste mai multe despreTransgaz contract Gazprom