Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Patru noi membri in CA al Transgaz; Ioan Rusu reconfirmat

Patru noi membri in CA al Transgaz; Ioan Rusu reconfirmat


Actionarii Transgaz au aprobat marti, in Adunarea Generala Ordinara, numirea a patru noi membri in Consiliul de Administratie al companiei, iar Ioan Rusu a fost reconfirmat in calitate de membru, conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

Cei patru noi membri sunt Petru Ion Vaduva, Radu Stefan Cernov, Ion Sterian si Mihaela Preda. Acestia ii inlocuiesc pe Victor Alexandru Schmidt, Mihai Adrian Albulescu, Ionica Raicu si Oana Valentina Truta, care au fost revocati din functie.

Actionarii au luat act si de informarea privind modul de realizare a criteriilor si obiectivelor de performanta la data de 31 decembrie 2012, stabilite in contractul de mandat al directorului general, Ioan Rusu.

Transgaz a inregistrat in 2012 un rezultat net de 329,305 milioane lei, din care o suma 44,453 milioane lei a fost repartizata pentru acoperirea pierderilor contabile din anii precedenti. Pentru participarea salariatilor la profit a fost repartizata suma de 10,024 milioane lei, pentru constituirea surselor proprii de finantare - 34,187 milioane lei si pentru distribuirea de dividende - 250,665 milioane lei. Dividendul brut a fost aprobat la 21,29 lei/actiune, iar plata se va face incepand cu 28 iunie 2013.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1521 ori