Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

BVB incepe vineri tranzactionarea noii transe de actiuni Transgaz

BVB incepe vineri tranzactionarea noii transe de actiuni Transgaz


Actiunile Transgaz din oferta publica secundara pot fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti *BVB) incepand de vineri.

Oferta publica secundara de vanzare a 15% din actiunile Transgaz s-a desfasurat in perioada 4-16 aprilie 2013 si a fost suprasubscrisa. Actiunile companiei Transgaz se tranzactioneaza pe piata reglementata administrata de Bursa de Valori Bucuresti din data de 24 ianuarie 2008.

Pretul de oferta pe actiune a fost de 179 lei pentru transa investitorilor institutionali si pentru transa subscrierilor mari si de 170,05 lei pentru transa subscrierilor mici - pentru investitorii care au subscris in primele trei zile lucratoare ale perioadei ofertei, respectiv de 173,63 lei - pentru investitorii care au subscris incepand cu cea de a patra zi lucratoare a perioadei ofertei.

Oferta pentru Transgaz a fost suprasubscrisa cu 347% pentru segmentul de retaileri mici si cu 257% pentru investitori mari. Suma totala atrasa de stat a fost de 315 milioane lei (72 milioane euro).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1455 ori