Cati bani ar putea incasa anual directorul general al Transgaz

Luni, 26 August 2013, ora 17:01
1348 citiri
Cati bani ar putea incasa anual directorul general al Transgaz

Directorul general al Transgaz (TGN) ar putea primi o remuneratie bruta lunara de 10.000 euro si un bonus brut de 60.000 euro pe an, daca realizeaza o serie de obiective de performanta, potrivit proiectului de contract de mandat, care va fi discutat in AGA pe 23 septembrie.

Contractele de mandat ale conducerii companiei vor avea o durata de patru ani.

Membrii neexecutivi ai Consiliului de Administratie (CA) al Transgaz, inclusiv presedintele Consiliului, vor primi o remuneratie egala cu salariul mediu brut pe ultimele 12 luni in ramura de activitate, iar membrul CA care ocupa si functia de director general va incasa o suma egala cu sase salarii medii brute pe ultimele 12 luni in ramura de activitate.

In situatia in care nu va exista un cuantum maxim legal al remuneratiei fixe, remuneratia fixa bruta va fi de 2.500 euro pe luna pentru presedintele CA si de 2.000 euro pe luna pentru fiecare membru neexecutiv al CA, iar membrul CA care ocupa si pozitia de director general va incasa o suma bruta echivalenta cu 10.000 euro.

In luna aprilie, Adunarea Generala a Actionarilor Transgaz a decis ca indemnizatie fixa lunara bruta a administratorilor, inclusiv a presedintelui Consiliului de Administratie, sa fie in cunatum de 4.037 de lei.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#salariu director Transgaz, #bani conducere Transgaz , #Management