Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Transelectrica: 1,5 milioane euro pentru asigurarile de sanatate voluntare ale angajatilor

Transelectrica: 1,5 milioane euro pentru asigurarile de sanatate voluntare ale angajatilor


Compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica va achizitiona servicii de asigurari voluntare de sanatate pentru personal, valoarea maxima estimata a contractului ridicandu-se la 7,252 milioane lei, potrivit unui anunt publicat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul de prestare a serviciilor se va derula in perioada 2013 - 2016, compania urmand sa incheie un acord-cadru cu un singur agent economic. Numarul minim de persoane asigurate este de 362 angajati, iar cel maxim de 6.612 salariati.

Atribuirea contractelor subsecvente se va face de regula anual, pentru 12 luni, sau de cate ori apar fluctuatii semnificative ale numarului de asigurati, adica mai mult de 20% din cantitatea initiala a contractului subsecvent, in functie de necesitatile companiei sau de optiunile angajatilor de a intra sau iesi din asigurare. Pentru primul contract subsecvent a fost estimat un numar de 951 de asigurati.

In urma procedurii de licitatie deschisa, contractul va fi atribuit companiei care va prezenta oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic in ceea ce priveste pretul ofertei (pondere de 50%), valoarea limitei asigurate pentru medicamente, valoarea procentului de coplata suportat de asigurator pentru medicamente compensate, valoarea suportata de asigurator din costurile de spitalizare in regim privat, numarul de servicii medicale suplimentare.

Cuantumul garantiei de participare este de 145.000 lei, pentru participarea cu oferta la procedura. Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 4 iulie 2013, iar perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 90 zile de la termenul limita de primire a ofertelor.

CNTEE Transelectrica SA are 8 sucursale, in Bucuresti, Bacau, Cluj, Constanta, Craiova, Pitesti, Sibiu, Timisoara si Centre de exploatare in 17 localitati - Alexandria, Arad, Baia-Mare, Brasov, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Galati, Iasi, Ploiesti, Ramnicu - Valcea, Resita, Slobozia, Suceava, Targu-Jiu, Targu - Mures, Tulcea, Zalau.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1454 ori