Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Desi a avut un profit de 12 ori mai mic, Transelectrica vrea sediu de lux

Desi a avut un profit de 12 ori mai mic, Transelectrica vrea sediu de lux

Transelectrica se va muta in trimestrul IV din acest an intr-un sediu nou, amplasat in cladirea Platinum Center. Aici, transportatorul roman de electricitate va inchiria 10 etaje, precum si mai multe locuri de parcare, pentru care va plati lunar, 135.000 euro, la care se adauga taxa de servicii, calculata pentru primul an la 3,6 euro/mp.

Platinum Centre, detinut de compania Dagesh Rom, este in curs de finalizare, dar cu toate acestea, Transelectrica a ales sa inchirieze aici aproximativ 7.700 metri patrati, o suprafata dubla fata de cat avea fostul sediu, in cladirea Millenium, grav afectata de un incediu la sfarsitul lunii iunie, scrie Gardianul.

Contractul este valabil timp de 5 ani, fara posibilitatea de denuntare unilaterala din partea chiriasului, iar angajatii se vor putea muta la circa 3 luni dupa incheierea contractului, conform intelegerii cu proprietarul.

Printre ofertele pe care conducerea Transelectrica le-a mai luat in calcul se numara Olimpia Tower, Alba Iulia Triumph, Izvor Tower, Pipera Tower, Uzinexport, Atlassib & Petrolexportimport, City Gate, BOC Project si Phoenix Tower.

Majoritatea au fost descalificate fie pentru ca suprafata disponibila a fost mai mica decat cea solicitata, fie pentru ca zona oferita de proprietari nu era ultracentrala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1187 ori
Citeste mai multe despretranelectrica profit sediu