Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boardul Transelectrica are doi noi membri

Boardul Transelectrica are doi noi membri


Octavian Lohan, fost sef al Dispeceratului Energetic National, si Gheorghe Visan, care a ocupat mai multe functii de conducere la Transelectrica, au fost numiti in Directoratul companiei.

Potrivit unui comunicat al Transelectrica, remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti, cei doi au fost selectati in aceste functii in baza OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, adica ordonanta privind introducerea managementului privat, si si-au preluat posturile incepand cu data de 8 mai.

Mandatul se acorda noilor membri ai Directoratului pentru perioada ramasa din durata de valabilitate a mandatelor predecesorilor acestora, se mai precizeaza in comunicat.

Octavian Lohan are o experienta profesionala in domeniul tehnic de peste 40 de ani, iar in ultimii 15 ani in diferite functii de conducere operativa, semnificativa fiind cea de director al Dispeceratului Energetic National.

"Se remarca printr-o vasta activitate pe plan national in sistemul electroenergetic national (SEN) al Romaniei si, deopotriva, in colaborarea cu operatorii de transport si de sistem din tarile europene cu care SEN al Romaniei functioneaza interconectat pentru dezvoltarea pietei unice europene de energie electrica', spun reprezentantii Transelectrica.

Gheorghe Cristian Visan are o experienta profesionala in sectorul energetic de peste 24 de ani, iar in domeniul transportului de electricitate, dobandita in special in cadrul Transelectrica si precursoarelor acesteia, de peste 15 ani, dedicati efectiv derularii proiectelor de investitii si pietei de energie, ocupand diferite functii de conducere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1731 ori