Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Actiunile Transelectrica, suspendate de la tranzactionare

Actiunile Transelectrica, suspendate de la tranzactionare

Actiunile Societatii Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica sunt suspendate joi, incepand cu ora 9.30, de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti, ca urmare a desfasurarii Adunarii Generale Ordinare si a celei Extraordinare a Actionarilor, conform unui anunt postat pe site-ul BVB.

Printre punctele de pe ordinea de zi a AGEA se afla aprobarea unor modificari din Actul constitutiv al societatii, aprobarea activitatii de sponsorizare a companiei si mandatarea Directoratului in vederea incheierii contractelor de sponsorizare.

Titlurile Transelectrica au fost tranzactionate vineri la un pret mediu de 11,41 lei/actiune, fiind efectuate 39 tranzactii, in valoare totala de 52.491 lei.

In ultimele 52 de saptamani au fost efectuate 20.651 tranzactii cu titluri Oltchim, in suma de 85,314 milioane lei.

Actionarii Transelectrica sunt Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri -58,6882% din actiuni, Fondul Proprietatea 13,4990% si alti actionari 27,8128%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1526 ori