Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Horia Hahaianu a demisionat din cadrul Transelectrica

Horia Hahaianu a demisionat din cadrul Transelectrica


Horia Hahaianu si-a dat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie al companiei Transelectrica, potrivit unui comunicat al companiei remis luni Bursei de Valori Bucuresti.

"In sedinta din 25 mai 2012, Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Transport a Energiei Electrice Transelectrica a luat nota de demisia domnului Horia Hahaianu din calitatea de membru al CA al Transelectrica si a numit in calitate de administratori provizorii, pana la desemnarea noilor administratori de catre AGA, pe Dumitru Parvulescu si Remus Dumitru Vulpescu", se precizeaza in comunicatul citat.

In 15 februarie, Consiliul de Administratie al Transelectrica a aprobat "demisia de onoare" a lui Horia Hahaianu din functia de director general al companiei si preluarea de catre directorul general adjunct, Octavian Lohan, a functiei de conducere, pana la ocuparea postului conform prevederilor legale.

La momentul respectiv, compania preciza ca reprezentantii statului in Adunarea Generala a Actionarilor vor fi mandatati sa-l revoce pe Horia Hahaianu din calitatea de membru al Consiliului de Administratie.

Statul roman detine 73,6% din actiunile Transelectrica, Fondul Proprietatea - 13,4%, iar cota de actiuni care se tranzactioneaza liber este de 12,8%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1145 ori