Traian Basescu a fost validat in functia de presedinte al Romaniei

Miercuri, 16 Decembrie 2009, ora 10:17
1336 citiri
Traian Basescu a fost validat in functia de presedinte al Romaniei

Curtea Constitutionala a validat, miercuri, noul mandat de presedinte al lui Traian Basescu. La sedinta au fost prezenti premierul Emil Boc, presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu si, de asemenea, Vasile Blaga, Puiu Hasotti, Roberta Anstase, Catalin Predoiu, Adriean Videanu, Kelemen Hunor.

Au fost prezenti, de asemenea, reprezentanti ai CC, ai ICCJ, precum si Laura Codruta Kovesi si Lidia Barbulescu, precizeaza Mediafax.

La sosirea la Palatul Parlamentului, unde Curtea Constitutionala isi are sediul, Basescu a fost asteptat de un grup de revolutionari, care i-au scandat numele. Basescu a dat mana cu acestia si le-a multumit.

Ion Vida, presedinte al CC, l-a intampinat pe scarile de la intrarea in sediu pe presedinte. Vida l-a condus pe Basescu in biroul sau, unde cei doi au discutat cateva minute inainte de sedinta publica a Curtii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
#basescu, #presedinte, #alegeri, #curtea, #constitutionala , #stiri Traian Basescu