Seitan a demis-o pe Loredana Manolache

Vineri, 07 Mai 2010, ora 11:29
1296 citiri
Seitan a demis-o pe Loredana Manolache

Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a demis-o, vineri, pe Loredana Manolache, consilierul sau personal, pentru ca a exprimat public "pareri personale", care nu reprezentau punctul de vedere al institutiei, dupa ce aceasta a spus ca seful sau nu stia despre anuntul lui Basescu privind reducerea pensiilor.

"Consilierul personal al ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Loredana Manolache, a fost demisa pentru exprimarea publica a unor pareri personale care nu reprezentau punctele de vedere ale institutiei", se arata intr-un comunicat remis, vineri, agentiei MEDIAFAX.

Loredana Manolache a declarat joi, pentru Gandul, ca ministrul Muncii, Mihai Seitan, nu stia despre anuntul lui Basescu privind reducerea cu 15 la suta a pensiilor, precizand ca in discutiile cu FMI la care a participat si Seitan "nu a fost deloc vorba de asa ceva".

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca, dupa negocierile cu FMI, pensiile si ajutoarele de somaj vor scadea cu 15%, fondul de salarii pentru tot aparatul bugetar cu 25% si vor fi reduse "masiv" subventiile, banii urmand sa fie alocati tintit "catre cei care au nevoie de sprijin financiar".

#seitan demitere Loredana Manolache , #stiri Traian Basescu