Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Raportul Comisiei Europene din mai va fi A"neutruA"

Raportul Comisiei Europene din mai va fi A"neutruA"
Raportul CE din luna mai va reflecta "neutru si obiectiv" rezultatele concrete obtinute de Romania si se va constitui intr-un reper "determinant" pentru decizia Consiliului European din iunie, i-a spus presedintelui Traian Basescu seful Directiei de Extindere a Comisiei Europene, Michael Leigh.Seful statului a avut, la Cotroceni, o intrevedere cu directorul general al Directiei Generale pentru Extindere a Comisiei Europene, Michael Leigh, care se inscrie in cadrul dialogului intensificat al autoritatilor romane cu reprezentantii CE, in perspectiva publicarii, la 16 mai, a raportului de monitorizare privind stadiul de pregatire a Romaniei pentru aderarea la UE.
Michael Leigh a remarcat progresele obtinute de Romania in domeniile sensibile ale procesului de aderare, respectiv reforma in justitie si combaterea coruptiei.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 687 ori