Presedintele UGIR 1903, criticat de Basescu

Vineri, 09 Iulie 2010, ora 01:06
1495 citiri
Presedintele UGIR 1903, criticat de Basescu

Presedintele Traian Basescu a declarat ca patronatele trebuie sa fie credibile si ca presedintele UGIR 1903, Cezar Coraci, s-a aratat nemultumit si cand FMI a propus cresterea TVA, si cand partea romana reusise sa impuna reducerile de cheltuieli in zonele de dificultate ale bugetului, potrivit Mediafax. 

Patronatele trebuie sa fie credibile cand discuta cu Guvernul, a spus Traian Basescu joi la TVR.

"Si ii rog sa ma scuze ca le spun frontal acest lucru. Am vazut pe presedintele de la UGIR 1903. Cand auzise cu ce solutii a venit Fondul, tuna si fulgera impotriva cresterii TVA.

Cand noi am reusit sa impunem necresterea TVA, sa mergem pe reduceri de cheltuieli in cele doua mari zone de dificultate ale bugetului, acelasi presedinte - Corici, Costici, cumva - iesea pe toate televiziunile tunand si fulgerand impotriva solutiei, ca «Nu suntem de acord, noi, patronatele»", a adaugat seful statului.

El a spus ca si-a asumat, cu premierul, anuntarea masurilor nepopulare privind reducerea slariilor publice si pensiilor, ceea ce a implicat un sacrificiu politic in intentii de vot si simpatie.

"Acest om, care are pretentia ca reprezinta patronatul, dupa ce a vazut ca nu se atinge cota unica si TVA, era printre cei care ieseau la televizor si spuneau «Nu suntem de acord nici cu solutiile astea». Sigur, ei sunt ridicoli", a adaugat Basescu. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ugir, #patronate, #basescu , #stiri Traian Basescu