Ministrii primesc un nou termen pentru a propune restructurari

Miercuri, 14 Aprilie 2010, ora 17:06
1076 citiri
Ministrii primesc un nou termen pentru a propune restructurari

Ministrii au primit un nou termen in care trebuie sa prezinte propuneri clare de restructurare a institutiilor coordonate, de maximum trei saptamani, interval in care Guvernul va astepta si avizul FMI asupra standardelor de cost in administratie, au declarat, agentiei Mediafax, surse oficiale. 

"Discutiile la nivelul Guvernului privind restructurarea sectorului public pornesc de la legea de anul trecut privind reorganizarea agentiilor guvernamentale, fiecare ministru prezentand modul in care a gestionat si aplicat acest proces.

Intr-un interval maxim de trei saptamani, fiecare ministru trebuie sa prezinte propuneri clare de acte normative pentru reorganizarea sectorului coordonat, pe baza acestei legi.

In acelasi timp, este asteptat si avizul Fondului Monetar International asupra standardelor de cost in administratie", au aratat sursele.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la B1Tv, ca saptamana viitoare va cheama Guvernul la consultari, la Cotroceni, mentionand ca va discuta despre disponibilizarile in sistemul bugetar, pe care nu le-a prea remarcat, si despre fondurile pentru infrastructura. 

#ministri, # restructurari, # termen , #stiri Traian Basescu