Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Liviu Negoita, de la Primaria sectorului 3, la Palatul Victoria

Liviu Negoita, de la Primaria sectorului 3, la Palatul Victoria

Liviu Negoita, desemnat, vineri, premier, are 47 de ani, este avocat, se afla la al doilea madat de primar al sectorului 3, este membru PD de 12 ani si are ca pasiune declarata pescuitul.

Liviu Negoita s-a nascut la 22 martie 1962, la Braila. Este absolvent al Facultatii de Drept - Universitatea Bucuresti - promotia 1990, licentiat in drept cu lucrarea "Titularii recursului in procesul penal", informeaza Mediafax.

Negoita este avocat, membru al Baroului Bucuresti. El se afla la al doilea mandat de primar al sectorului 3, obtinut in iunie 2008, cand a fost ales prin votul a 79,5 % dintre locuitorii sectorului.

El a fost ales deputat timp de doua legislaturi, 1996 - 2000 si 2000 - 2004.

Liviu Negoita este membru al Partidului Democrat din 1997, fiind pe rand secretar executiv - Departamentul Resurse Umane al Biroului Permanent National, vicepresedinte Departamentul Strategii si Relatii Politice - Biroul Permanent National - 15 iunie 2001 - 2008, iar din iunie 2008 este presedinte al PDL Bucuresti.

A fost coordonator al campaniei electorale a candidatului la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, coordonator al campaniei electorale a lui Traian Basescu pentru castigarea functiei de Primar General al Municipiului Bucuresti.

Potrivit site-ul Primariei sectorului 3, Negoita se descrie drept o persoana cu spirit de organizare si disciplina, cu capacitate de lucru intens, cu initiativa si asumare de responsabilitati, cu aptitudini de comunicare si lucru in echipa, care isi asuma responsabilitatile proiectelor initiate si derulate. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2095 ori
Citeste mai multe desprebiografie negoita premier primar