Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Legea salarizarii trebuie modificata pana la 1 iunie

Legea salarizarii trebuie modificata pana la 1 iunie

Modificarile la Legea achizitiilor publice trebuie sa intre in vigoare pana la 1 iunie, tot pana atunci trebuie modificata Legea salarizarii, pentru a rezolva problemele generate de aplicarea acesteia, iar negocierile pe tema deficitului bugetar continua pana luni, potrivit Newsin.

Modificarea Legii achizitiilor publice trebuie sa intre in vigoare pana la 1 iunie, au stabilit membrii Guvernului dupa discutiile cu FMI, ?i tot pana atunci trebuie modificata Legea salarizarii, pentru a rezolva problemele generate de aplicarea acesteia, spun reprezentanti ai Executivului care au participat la discutiile cu FMI de la Palatul Victoria.

Potrivit acelora?i surse, deficitul bugetar nu a fost convenit inca, discutiile pe aceasta tema continuand pana luni.


Cifrele anuntate joi de pre?edintele Traian Basescu (reducerea, de la 1 iunie, a fondului de salarii cu 25% in intreaga administratie, reducerea pensiilor ?i a ajutorului de ?omaj cu 15% si taierea subventiilor) - nu au suferit modificari, iar discutia a avut un caracter mai mult "formal".


Pre?edintele Traian Basescu a anuntat joi ca a discutat cu Executivul ?i cu FMI pe tema modificarii "rapide" a Legii achizitiilor publice, in sensul transparentizarii modului de organizare a licitatiilor ?i ca licitatiile nu trebuie sa mai fie blocate prin contestatiile din instante. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1427 ori