G. C. Paunescu: Romania va fi lovita puternic de criza in aprilie si septembrie

Joi, 29 Ianuarie 2009, ora 09:53
1564 citiri
G. C. Paunescu: Romania va fi lovita puternic de criza in aprilie si septembrie

Cea mai grea perioada a crizei inca nu a lovit Romania, iar din punct de vedere economic, lunile aprilie-mai si septembrie-octombrie situatia va fi extrem de grea, potrivit omului de afaceri George Constantin Paunescu.

Paunescu a luat cuvantul primul la intalnirea patronatelor cu presedintele Traian Basescu, avertizand ca situatia este mai grava decat pare si ca "Romania va fi lovita puternic de criza in lunile aprilie-mai si septembrie-octombrie".

Paunescu a precizat ca in vreme de criza bancile ar trebui sustinute, insa nu prin lichiditati, ci prin garantii facute de stat.

Traian Basescu a inceput miercuri seara discutia cu liderii patronatelor pe marginea masurilor de criza ce urmeaza a fi adoptate si definitivarea proiectului de buget pe 2009.

Presedintele Traian Basescu a declarat, in debutul intalnirii cu reprezentantii patronatelor, ca eforturile sale din ultimele zile sunt pentru a convinge ca, in contextul crizei economice, solutia de moment este dirijarea fondurilor bugetare catre economie.

Basescu le-a spus reprezentantilor patronatelor ca fondul crizei economice se traduce pana la urma in pierderea locurilor de munca.

 

sursa: ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#paunescu, # criza, # dirijare, # fonduri bugetare, # economie , #stiri Traian Basescu