Boc: Bugetul pe 2010 va fi aprobat in sesiune extraordinara

Joi, 17 Decembrie 2009, ora 12:16
1404 citiri
Boc: Bugetul pe 2010 va fi aprobat in sesiune extraordinara

Proiectul de buget pentru anul viitor va fi aprobat de Parlament la inceputul lunii ianuarie, in sesiune extraordinara, a declarat, joi, premierul desemnat Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Romania ar putea primi, in 17 februarie, simultan, transele a treia si a patra din imprumutul de la Fondul Monetar International, de 2,3 miliarde de euro, cu conditia sa isi indeplineasca obligatiile de buget.

Traian Basescu a declarat ca este vorba de un program foarte strans care va trebui urmat, adaugand ca va adresa si o scrisoare partidelor parlamentare pentru a le ruga sa faca tot ce se poate pentru incadrarea in acest program.

"Va trebui sa avem Guvern in functiune pe 23 decembrie, motivatia fiind ca acest Guvern trebuie sa depuna bugetul la Parlament pana la sfarsitul anului, pentru ca din 4 sau 5 ianuarie 2010, Parlamentul sa inceapa examinarea bugetului de stat, iar in 16 ianuarie sa avem bugetul aprobat. Doar asa putem solicita prezenta echipei Uniunii Europene si Bancii Mondiale pentru evaluare", a spus presedintele.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boc, #buget, #parlament, #premier , #stiri Traian Basescu