Basescu nu a sustinut proiectul lui Videanu de reducere a fiscalitatii

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 11:47
857 citiri
Basescu nu a sustinut proiectul lui Videanu de reducere a fiscalitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la TVR, ca fostul ministru Adriean Videanu a fost exponentul curentului care sustinea reducerea fiscalitatii, mentionand ca i-a spus acestuia ca nu il sustine si ca liderul PDL si-a prezentat, totusi, punctul de vedere Fondului Monetar International, precizeaza Mediafax.

Presedintele Basescu a spus ca Adriean Videanu, "care era exponentul acestui nou plan de reducere a fiscalitatii", a venit la el cu un proiect in acest sens.

"I-am spus ca personal nu ii sustin un asemenea proiect", a spus Basescu la TVR, mentionand ca Videanu nu a renuntat si-a prezentat planul Fondului.

"In fond, fiecare om poate sa-si exprime punctele de vedere.

Nu cred in proiecte care spun «Hai sa reducem fiscalitatea pentru ca o sa fim mai putini hoti».

Stiti, asta-i song-ul pe care il auzim peste tot: «Daca vreti sa nu mai furam statul, reduceti fiscalitatea, reduceti de la 16%, puneti 15%, puneti 14, puneti zero daca se poate».

Dar in acelasi timp toti vor Sanatate mai buna, Politia sa fie mai alerta si mai activa, sa aiba oameni suficienti, Armata trebuie sa o mentinem, scolile trebuie sa le platim, spitalelor trebuie sa le asiguram functionarea atat cat putem, sa le asiguram materiale, medicamente, tot ce le trebuie, dar e o contradictie aici, spunem "Hai sa revenim catre salariul care a fost in sectorul bugetar, sa nu afectam pensiile, dar sa platim cat mai putin la stat». Nu se poate", a spus Basescu.

#basescu, #fiscalitate, #romania, #videanu , #stiri Traian Basescu