Basescu discuta cu Boc despre sistemul de plata a impozitelor

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 18:02
1048 citiri
Basescu discuta cu Boc despre sistemul de plata a impozitelor

Presedintele Traian Basescu, premierul Emil Boc si ministrii cu responsabilitati in implementarea Hotararii CSAT privind unele masuri necesare operationalizarii si dezvoltarii sistemelor nationale informatice specifice au o intalnire de lucru la palatul Cotroceni de la ora 17.00, relateaza NewsIn.

In cadrul intalnirii se va face o analiza a stadiului implementarii Hotararii CSAT 71/2010 adoptata in sedinta din 28 iunie 2010, informeaza Presedintia.

Scopul deciziei CSAT este acela de a determina institutiile publice si administratia publica centrala si locala sa-si constituie sisteme informatice si sa asigure servicii "on-line" de informare si de plata a obligatiilor fiscale ale contribuabililor, in scopul diminuarii interactiunii directe a cetatenilor si a agentilor economici cu functionarii publici.

Ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, a declarat marti ca la intalnirea de la Cotroceni intre presedintele Basescu si alti ministri se va discuta despre un sistemul informatic al carui beneficiar va fi ministerul sau.

 

#basescu, #boc, #impozite, #plata , #stiri Traian Basescu