Basescu critica salariile din ministere

Vineri, 03 Septembrie 2010, ora 14:25
1424 citiri
Basescu critica salariile din ministere

Remarca sefului statului survine relatarilor de presa conform carora in Ministerul Turismului si Dezvoltarii sunt angajati cu salarii de 13.000 de lei, in conditiile in care ministrul Udrea a incasat in iulie un salariu de 4.100 de lei, conform Mediafax.

Remarca sefului statului survine relatarilor de presa conform carora in Ministerul Turismului si Dezvoltarii sunt angajati cu salarii de 13.000 de lei, in conditiile in care ministrul Udrea a incasat in iulie un salariu de 4.100 de lei.

"Atentionez ca, desi s-a anuntat ca exista o lege a salarizarii care a comprimat sporuri, care a asezat oarecum ierarhia in stat pe niste trepte de salarizare, constat in fiecare luna ca inca sunt ministere la care functionarii, fie si directori, incaseaza 13 milioane (13.000 - n.r.) de lei net, in timp ce salariul ministrului este 4.200 lei net", a declarat Traian Basescu.

El a adaugat ca, "macar in perioada de austeritate", austeritatea sa fie aplicata tuturor.

"Este ceea ce va cer, domnule prim-ministru, in modul cel mai ferm: austeritate pentru toti", a mai spus seful statului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
#basescu, #salarii, #ministere, #turism , #stiri Traian Basescu